Négy baleset egy időben - a Nyugat.hu tudósítója is karambolozott

Kettős gyalogos-, majd biciklisgázolás, koccanásos balesetek, és egy felrepülő bója miatt a Nyugat.hu tudósítója is szerencsétlenül járt.

Nem volt eseménytelen a hétfő estéje a rendőrségi helyszínelőknek és a mentősöknek sem, a hirtelen lehűlés és a szakadó havaseső miatt csúszós utak megtették a hatásukat: Szombathelyen a 11-es Huszár út környékén egyidőben négy helyen is baleset történt.

A Vörösmarty utcában egy koccanásos baleset volt, itt szerencsére mindenféle személyi sérülés nélkül, és nagyobb anyagi kár sem keletkezett. Innét nem messze, a Neumann János iskola előtti körforgalomnál történt a következő baleset, ahol egy biciklist ütött el egy autó.

A 11-es Huszár úton tovább haladva pedig még mindig kék villogókat láthattunk, a gyalogátkelőhelyen egy Fiattal közlekedő hölgy ütött el két gyalogost. Innét egy embert kéztöréssel és agyrázkódásgyanúval szállítottak kórházba a mentők, másikuk kisebb karcolásokkal megúszta az esetet.

Felrepülő bója miatt karambolozott a Nyugat.hu tudósítója
Az utolsó balesettől visszafelé tartva a Nyugat.hu tudósítója is szerencsétlenül járt: egy szembejövő autó áthajtott a helyszínelők által kirakott bójákon, amik közül az egyik egy Volkswagen elé repült, majd beszorult a bal első kerékhez.

A vészfékező kocsi mögött közlekedett tudósítónk, aki már nem tudott megállni, és hátulról nekiütközött az autónak. A bójákon áthajtó autó megállás nélkül hagyta el a helyszínt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű