A nagy buli – Egy éves az Élesztő!

Íme az ünnepi menü: pénteken és szombaton lesz ünnepi adás, babgulyásfőző verseny és Chippendale Show is.

Pénteken reggel a Vásárcsarnok bejáratánál kezdődik a kétnapos őrület, egy fergeteges születésnapi adással. A két műsorvezető, Fazekas Gábor és Pál T. Gábor a látványstúdióba várja az Élesztő életének emblematikus figuráit. Az érdeklődők többek között találkozhatnak Varga Albinnal, Csaba bácsival és Annus Adriánnal is. Az adásban több játék is lesz. Üzemanyag-utalványt, belépőjegyeket Galla Miklós estjére és a képeslapos játékkal akár LCD Tv-t is nyerhetnek. A műsor szokás szerint reggel háromnegyed hatkor kezdődik és kilencig tart.

Szombaton déltől babgulyásfőző versennyel fűszerezett egész napos program vár mindenkit az Oladi Művelődési Központ udvarán. A főzéshez a szervezők biztosítanak minden kelléket és alapanyagot. Nevezni péntekig lehet a Művelődési Központ portáján. Az érdeklődőket a Nyugat Rádió munkatársain kívül többek között felfújható játékpark, csocsóbajnokság, lovaglás, sör és virsli várja. Gyerekműsorral szórakoztat a Tarisznyások együttese, de fergeteges bulit ígér a délután öt órakor színpadra lépő Pannon Cigányzenekar is. Aki pedig maga szeretné megragadni a mikrofont, neki sem kell csalódnia, hiszen este nyolcig karaoke várja a dalolni vágyókat.

És még ekkor sem ér véget a parti. Az Élesztő-születésnap csúcspontja este az Árkádia 88.4 Klubba folytatódik. Pál T. Gáborral, Fazekas Gáborral, Starcsevics Ádámmal és Farkas Balázzsal rophatják hajnalig. A keverőpult mögött pedig Dj Szunyog áll majd. A fő attrakció azonban mégsem ez lesz, hiszen éjjel fél egykor fergeteges Chip And Dale Show veszi kezdetét a hölgyhallgatók legnagyobb örömére.

Az Árkádia 88.4 Klubot a Dolgozók útja 1/A-ban találhatják. Kapunyitás este kilenckor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű