Olvasóink imádták a Savaria Karnevált, bár örültek volna, ha megújul

Most pedig a valóságos olvasói véleményözönt előidéző gyorsulásos-tuningkirályos téma felől érdeklődünk.

Ezernél többen szavaztak karneváli kérdésünkre, amiben az Önök tetszési indexét feszegettük. Épp az abszolút többség határán mozognak az örömmel megnyilatkozók: 571-en (49%) mondták azt, hogy "nagyszerű volt, ennél jobban nem is zárhattam volna le a nyaram." Szerették a fesztivált, de azért 376-an (33%) vallottak úgy, ahogy karneváli jártunk-keltünk közben is sokan: "lehetett volna kicsit újszerűbb és változatosabb a tavalyihoz képest." Persze kérdéses, hogy egy, főleg a római kort középpontjába helyező rendezvényen még mi a megújítandó, de ha gondolják, írják meg nekünk, és mi közzétesszük.

Harmadik helyre szorult a szélsőségesen fanyalgó vélekedés: 120-an (10%) mondták azt, hogy a Savaria Karnevál nem egyéb, mint "nagy hűhó semmiért." 58-an (5%) ikszeltek a budapesti éjszakai élet Ghino papájának interneten is nyilvánossá lett hírhedt mondatának továbbgondolására, miszerint "tetszeni tetszett, csak sok volt a köcsög", illetve 37-en (3%) nem csak élvezték a forgatagot, de be is öltöztek, aktívan kivették a részüket belőle.

Voksoljanak következő szavazásunkban is, ami így szól:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű