Olvasóink többsége szerint férfiasságpótló eszköz az autótuning

Legutóbb egy cikkünk váltott ki heves indulatokat az autók szerelmeseinek körében, hát rákérdeztünk, mire is jó ez az egész.

Hosszasan melegen volt tartva olvasói levelekkel (közel harminc érkezett, alighanem kényes pontra tapintottunk) az az írásunk, amiben egy kettészakadt Honda kapcsán boncolgattuk, vajh mutatnak-e tényleges jelek arra, hogy a szombathelyi éj leple alatt bizony meglódul néha egy-egy gépállat. Ezért kicsit asszociációs játékot játszattunk Önökkel, azt kérdezvén: Mi jut eszébe a következő szavakról: gyorsulás, tuning, kúlverda?

A válaszadóknak csaknem fele (pontosabban 45 százalékuk), 155 főnyi embertömeg ikszelt arra: mindez valószínűsíthetően nem más, mint „kisméretű férfiasságuk meghosszabbításának eszköze.” 96-an (28%) képviselték a második helyes véleményt, miszerint tőlük mindegy, csak „csinálják ott, ahol nem veszélyeztetnek másokat!” Nagyjából hasonló számban voksoltak arra, hogy „míg nem vergődnek vele, addig én is megcsodálom a paripáikat” (30-an, 8%), illetve hogy „sokkal keményebb törvényi szabályozás kéne nekik” (22 fő, ami 7%).

Az egyértelműen ellentétes véleménypólust csak a válaszolók alig egytizede képviselte: 40 voksoló (12%) vélekedett akként, hogy a jelenség „az autószerelem felséges megnyilvánulása.”

Íme, az eredmény táblázatban:

Mi jut eszébe a következő szavakról: gyorsulás, tuning, kúlverda?
Ez az autószerelem felséges megnyilvánulása. 40
Míg nem vergődnek vele, addig én is megcsodálom a paripáikat. 30
Csinálják ott, ahol nem veszélyeztetnek másokat! 97
Sokkal keményebb törvényi szabályozás kéne nekik. 22
Valószínűleg a kisméretű férfiasságuk meghosszabbításának eszköze. 155

Következő szavazásunkban – mint mindig, lapunk főoldalának bal alsó szegletében – afelől érdeklődünk: Ön jogosnak értékeli-e a Drazséra rótt ítéletet? Ha még nem olvasta volna el a bulvárújságíró ügyének újabb fejleményeit, itt most megteheti.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű