Szombathelyi gyár vezetője halt meg az esti balesetben?

A nyugat.hu információi szerint a Savaria Nett-Pack Kft. ügyvezető igazgatója, Hóbor Ferenc vesztette életét abban a közlekedési balesetben, amely este negyed kilenc után történt a 87-es úton Szombathely és Gyöngyösfalu között. A szombathelyi férfi által a megyeszékhely irányába vezetett Opel egy enyhe kanyarban lesodródott a jobboldali útpadkára, majd feltehetőleg egy hirtelen kormánymozdulat következtében megpördült az úton és a Kőszeg felé tartó Renault Kangoo elé vágódott.

A Renault merőlegesen robbant bele az Opel jobb oldalába és az út széli bozótosig repítette a személyautót. Az Opel sofőrje, aki nem volt bekötve, súlyos sérüléseibe azonnal belehalt. A Kangoo két kőszegi utasa súlyos fej- és lábsérüléseket szenvedett. A nyomok alapján ők sem használták az övüket, mindketten kifejelték a szélvédőt. A 87-es utat a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték a rendőrök.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű