Klaudia és Tomika: 2007 Vas megyei babaolvasói

Nézze meg, hány apróság versenyzet a bűszke címért a Berzsenyi Könyvtárban!

A Berzsenyi Dániel Megyei Könyvtár hirdette meg szeptember végén az Év Vas megyei Babaolvasója játékos felhívást: hamarosan fotók tucatjaira érkeztek arról, amint 0-5 éves emberpalánták könyvet forgatnak. A kicsik fényképeire mind a helyszínen, mind lapunk hasábjain lehetett szavazni, a voksokat az elmúlt hét végén Rápolti Mónika „Állatok farsangja” című bábelőadásával felvezetve összegezték a könyvtár munkatársai.

A kislányok közül a 6 hónapos Németh Klaudia 1629, míg a fiú mezőnyből a 4 hónapos Polgár-Ódor Tamás 2228 szavazattal lett a verseny győztese - ők ketten egy-egy tízezer forintos ajándékcsomaggal gazdagodtak.

Ám aki ott volt szombaton az átadáson, az sem ment haza üres kézzel: minden 3 év alatti csemete babakönyvet, azaz különleges olvasójegyet kapott – összesen 54-en –, amivel szüleik eztán kölcsönözhetnek számukra. És ha már ennyi számot felsorakoztattunk, következzen egy utolsó: a könyvtár legfiatalabb tagja még alig négy hetes. A Nyugat.hu gratulál minden kicsinek és szüleiknek egyaránt!

Itt tudják megtekinteni valamennyi induló, könyveket lapozgató csöppséget.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű