Elnézést kérünk, hogy összetörtük a szombathelyiek álmát

Természetesen április elsejei tréfa volt csupán, hogy a Savaria Nagyszálló épületébe költözik a városháza.

Szombathelynek akad egy-két ikonikus épülete, de nem mindegyik örvend töretlen népszerűségnek. A Nagyszálló kétségtelenül egy impozáns épülete a városnak, ellentétben a sokak által csak „hatlaposnak” csúfolt városházával.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Ez adta az ötletet az április elsejei Frissítve - A volt Nagyszálló épületébe költözik a szombathelyi önkormányzat April 01. 06:49 tréfánkhoz, ami bár viccnek indult, a hozzászólások alapján úgy tűnik, hogy még támogatottságra is talált a szombathelyiek körében. Ilyenkor azért örülünk, hogy bár vicceltünk, mégis sikerült egy olyan ötletet bedobni, ami ennyire felkelti olvasóink figyelmét.

Ettől függetlenül a helyzet változatlan, minden úgy lesz, ahogy eddig volt: a Nagyszálló továbbra is a sorsára vár, a városháza pedig marad a Kossuth Lajos utca 1-3. szám alatt, legalábbis egyelőre. Végezetül csak annyit:

- Örülünk Vincent?
- Örülünk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet