A Miss Hungary döntőjébe jutott a Nyugat korábbi királynőjelöltje, Kocsis Korinna

Magyarország legrangosabb szépségversenyére idén 300 lány nevezett. A siófoki elődöntőn negyvenen mérettettek meg, a tinik között két Vas megyei is, Németh Fanni és Kocsis Korinna. Mustrálja fotóinkon, hogyan készültek a lányok!

Tizenegyedik éve hozzák tető alá Magyarország egyik legrangosabb szépségversenyét, a Miss Hungary-t. Az idei évben csaknem háromszáz lány nevezett a versenyre. Az előzsűrizés után jöhettek az elődöntők, köztük az egyiknek Siófok adott otthont a hétvégén, ahol negyven lány mérhette össze a tudását felnőtt és tini kategóriában.

Fanni és Korina
Fanni és Korinna - klikkeljen további képekért!
Lovagi Milán

Tizenhét 18 év alatti lány közül mindössze hárman juthattak egyenes ágon a döntőbe, és további öt lány őrizte meg az esélyét a későbbiekben. A tinik közt mérette meg magát két Vas megyei lány is, Németh Fanni és Kocsis Korinna. A felnőtteknél hat lány jutott nyílegyenesen, míg kilenc feltételesen a döntőbe.

Miss Hungary elődöntő Siófok
Miss Hungary elődöntő Siófok
Lovagi Milán

A verseny előkészületei már a délelőtti órákban megkezdődtek, a koreográfia begyakorlása után jöhetett a közös ebéd, majd sminkesek és a fodrászok vették kezelésbe a lányokat. Este aztán felgyulladtak a reflektorok és színpadra léptek a jelöltek. A zsűri bemutatása után betétprogramok, bűvész és táncos bemutató szórakoztatta a közönséget, majd jöhettek a főszereplők, először utcai viseletben, majd fürdőruhában, végül estélyiben.

Az eredményből kiolvasható volt, hogy zsűri döntése ez alkalommal sem volt könnyű: nagyon szorosnak bizonyult a verseny, több helyen is különszavazás döntött szavazásegyenlőség miatt. A tét nem volt kicsi, hiszen a döntőbe jutott lányok szeptember közepén egyhetes fotós táborba utazhatnak Olaszországba.

Végül a tiniknél a kecskeméti Katona Klára, a fővárosi Nagy Nikoletta és a korábban a lapunk által gondozott Nyugat Királynője választáson is indult - és ott udvarhölgyként remekelő - Kocsis Korina jutott a döntőbe. A felnőtteknél Sima Beáta, Aradszki Dea, Méhes Marietta, Simon Szimonetta, és a török felmenőkkel rendelkező Tepedelem Tímea már biztos döntős.

Miss Hungary elődöntő Siófok
Lovagi Milán

A döntőbe jutott Kocsis Korinnát kérdeztük a verseny után tapasztalatairól.

Tetszett a verseny?

Nagyon jó volt, hogy ilyen sokan tagból állt a zsűri, a húsz ember sokkal tárgyilagosabb döntést tud hozni, mintha csak pár ember dönti el a versenyt. A lányok nagyon kedvesek és közvetlenek voltak. Mindvégig jó hangulat uralkodott.

Hogyan telt a nap az esti versenykezdésig?

A koreográfiát könnyű volt megtanulni, A szervezők szigorúak voltak, de ez nagyon építő jellegű volt a számomra. Nagyon sok hasznos tanáccsal láttak el, amiből később sokat profitálhatok. Többet kell mosolyognom a színpadon, és némely ruhához pedig nem előnyös a sok ékszer, mert ez elvonhatja a lányról a figyelmet.

Számítottál rá, hogy bekerülsz a döntőbe? Ott hogyan látod az esélyeid?

Nem számítottam rá, nagyon kellemes meglepetés a számomra. Sőt, már az is hatalmas siker, hogy bejutottam, nincsenek különösebb céljaim. A döntő nem lesz könnyű, hiszen itt már csak nagyon szép lányok maradtak. Mindenki bele fog adni mindent, de a táborban is jól felkészítenek minket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Mosoly és könny: Nyugat Királynője Választás 2008

Elragadó lányok vonultak fel pénteken, prominens zsűri és érdeklődő közönség előtt. A korona Varga Nikolettáé lett.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű