Fergeteges Nyugat Rádió szülinapi buli a Bambusz Clubban

A Bambusz Club befogadóképessége ugyancsak nem kevés, de most a Nyugat Rádió szülinapi bulijára mégis annyian érkeztek, hogy több embernek is az épületen kívül kellett maradnia, mert egyszerűen nem fértek be. A bulin három DJ pörgette a lemezeket: a házigazda DJ Roland, akinek a zenéiből minden szombat éjjel mixet hallhatunk a Nyugat Rádióban, a több nagy nevű DJ-t is megszégyenítő tudással rendelkező 13 - igen, tizenhárom(!) - éves DJ Raul, valamint a Nyugat Rádió lemezlovasa, DJ Szúnyog.

De annak sem kell elkeserednie, aki lemaradt erről a buliról, hiszen folytatódik a Nyugat Rádió születésnapi partisorozata. Pénteken rendkívüli, ünnepi műsorral várják a hallgatókat, este 11-től pedig újabb szülinapi buli, most a Country Clubban, DJ Szúnyoggal. Ünnepeljük együtt a három éves Nyugat Rádiót!

Nyugat Rádió buli a Bambusz Clubban
A buli képei kattintás után
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű