Cukiság-túltengés a Nemzetközi Macskakiállításon

Az elmúlt hétvégén a Macskamánia Magyar Macska Egyesület legjobb tenyésztői mérettették meg magukat a budapesti Lurdy házban. Ez persze a látogatókat kevésbé érdekelte, ők a burmai templomi macskától a norvég erdei cicusig az összeset imádták.

A ferencárosi stadiontól egy kőhajításnyira gyűltek össze a legnevesebb hazai almok gazdái, hogy kedvenceik révén aranyozott serlegekkel térhessenek haza.

Macskakiállítás Budapesten
Macskakiállítás Budapesten - klikkeljen!
Unger András

Mégsem róluk szólt ez a két nap, hanem a cukiság utáni egyetemes rajongásról, ami most abban nyilvánult meg, hogy komplett családok szervezték hétvégi programjukat a külvárosi pláza emeletére, ahol még az előtérben kipakolt édességes stand sem hatotta meg a gyerekeket - ők inkább odabent olvadoztak a cirmosok láttán, akik a világ legkülönfélébb pontjairól származó felmenőkkel rendelkeztek, Norvégiától Egyiptomig, Burmától Nagy-Britanniáig. Fotógalériánk révén most Önöknek is adunk egy esélyt az olvadozásra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű