Állt a bál ezen a hétvégén is

Első Szombathelyi Jótékonysági Waldorf Bál francia sanzonokkal, Nosztalgia bál Csonka Picivel, XIII. Halmay-bál Kelemen Zoltánnal. Nézzen báli galériákat!

Első Szombathelyi Jótékonysági Waldorf Bál

Hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az Első Szombathelyi Jótékonysági Waldorf Bált péntek este a Hotel Claudiusban.

Első Szombathelyi Jótékonysági Waldorf Bál
Madame Et Monsieur - Kattintás után jön a többi kép!
Mészáros Zsolt

Nosztalgia bál a Sportházban

Nagyon jó hangulatban telt a szombati Nosztalgia bál a Sportházban. A bálozók szinte megállás nélkül táncoltak hajnalig, a parkett a műsorszámok erejéig ürült csak ki, majd pillanatok alatt ismét tele lett. Az est sztárvendége Csonka András volt.

Nosztalgia bál 2010
Csonka András volt a Nosztalgia bál sztárvendége. Kattintás után a többi kép.
Horváth Balázs

XIII. Halmay-bál a Tóvendéglőben

Az idei Halmay-bál fényét a Királynő is emelte, hiszen itt bálozott Gere Orsolya, a 2009-es év Nyugat Királynője.

XIII. Halmay-bál a Tóvendéglőben
Két tánc között pipára gyújt a főszervező. Kattintson a képekért!
Mészáros Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Bálok 2010