Barátsággal felszolgált IPA Bál

Servo per Amikeco - azaz barátsággal szolgálni. Ez a nemzetközi rendőrszervezet jelmondata és ennek jegyében szervezték a szombathelyi bált is. Sok-sok kép.

Ismét a Tóvendéglő adott helyszínt az IPA Szombathelyi Szervezete által szervezett bálnak. Százhetvenen mulatták át az éjszakát, a parketten a főrendőrök is becsülettel ropták Németh László zenéjére és Nagy Georgina dalaira. Az est vendége az Ataru Taiko Az Ataru Taiko verte a ritmust a raboknak a szombathelyi börtönben - Videóval 2010. January 26. 19:54 ütősegyüttes volt, akikkel nem sokkal korábban a börtönben futottunk össze. No, nem a rácsok mögött láttuk őket, hanem az elítélteknek adtak energikus koncertet. A bálozóktól - ahogy a raboktól is - vastapsot kapott a kőszegi együttes.

IPA Bál 2010. a szombathelyi Tóvendéglőben
Vidám asztaltársaság, bal szélen királynővel
Tánczos Mihály

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A vendégek között felfedeztük Varga Nikolettát, a 2008-as Nyugat Királynőjét "Tudok kemény is lenni" - interjú a megkoronázott Varga Nikolettával 2008. February 26. 11:55 , aki jelenleg már kirepült az iskolából és rendőrként dolgozik. Az egyik vendég ráfeledkezett Gábriel Gáborra, a VMRFK helyettes sajtóreferensére is, majd percek múlva a homlokára csapott. Rájött ugyanis, hol látta már az örökmozgó férfit. Gábriel őrnagy ugyanis az országos televíziók kvízműsoraiban tűnt már fel több alkalommal és lexikális tudását hétszámjegyű nyeremény jutalmazta. Ő az, aki saját állítása szerint sok mindenről tud viszonylag keveset.

Tánc kifulladásig - még több kép az IPA Bálról
Tánczos Mihály

A megyei rendőrfőkapitányt azonban hiába kerestük, mint kiderült a bál időpontjában az USA-ban járt bemutatni a hamarosan induló, szombathelyi központú, országos hatáskörrel rendelkező Közigazgatási Hatósági Szolgálat felépítését.

Nem csak táncra, beszélgetésekre is volt idő
Tánczos Mihály

A bál elmaradhatatlan része a tombola. Mindenki egy szelvényt kap a belépőjével és az ajándékok száma alapján kevesen maradtak nyeremény nélkül. A vacsorából a B menüt emelnénk ki, amely az alábbi finomságokból állt: joghurtban érlelt filézett csirkecomb roston sütve; parasztsonkával, krémsajttal töltött sertésborda tökmagos bundában; párolt rízs, burgonyakoszorú, vajas bébirépa és brokkoli, desszertnek pedig kardinális szelet erdei gyümölcsraguval. A mennyiségre és az ízekre sem lehetett panasz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Bálok 2010