Báloztak a Griffesek

Március 13-án jótékonysági bált szerveztek a szombathelyi Griffesek. A befolyt összegből egy mentőautót szerelnek fel gyermekmentő műszerekkel.

Az idén március 13-án ismét jótékonysági bált szerveztek. A rendezvény helyszíne Józsi Bácsi Szállodájának és Éttermének a rendezvényterme volt. Közel százan vettek részt a jó hangulatú bálon, amely a szórakozás mellett nemes célt is szolgált. Az iskola diákjai és tanárai segítségével gyűjtött pénz a súlyosan beteg gyermekek sürgősségi ellátását segíti. p]

A Griff Szakközépiskola és Felnőttképző Központ jótékonysági bálján
A Griff Szakközépiskola és Felnőttképző Központ jótékonysági bálján

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Bálok 2010