Májusi színházturné: öt városban is fellép a társulat

A fővárosban A Nevető Ember és a Liliom című előadásokat láthatja a közönség, a Revüzió Kőszeg Fő terére költözik, a Szakmák Színháza pedig dunántúli körútra indul.

A Merlin Színházban immár második alkalommal mutatják be a növendékek Jeles András rendezésében A Nevető Embert, május 6-án, este hétkor, ami egyben a vizsgaelőadásuk is.

A Nevető Ember - próba
A Nevető Ember
Mészáros Zsolt

A Valló Péter rendezésében, Molnár Ferenc színművéből készült Liliom című előadással ugyancsak Budapesten vendégeskedik a Weöres Sándor Színház: május 9-én a Thália Színházban, a Rivalda Fesztiválon lép fel a társulat.

Liliom
Liliom
Nagy Ákos Balázs

Az érdeklődés a Szakmák Színháza iránt már a januári bemutatókor is országos volt, most pedig dunántúli körútjára indul Jordán Tamás rendhagyó színházi előadása: május 10-én és 11-én Győrben, 18-án Székesfehérváron, a hónap utolsó napján pedig Pécsen népszerűsíti a hiányszakmákat a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet támogatásával.

Szakmák Színháza
Szakmák Színháza
Mészáros Zsolt

Május 15-én, este fél nyolckor ezúttal Kőszegen vizsgáljuk felül az 1966/67-es táncdalfesztivált. A Revüzió – a Kőszeg Város és Vonzáskörzete Kistérségi Társulása meghívására - a város Fő terére költözik, ahol a technikai korlátok miatt színpadi látványban kevesebbet tudunk nyújtani, de reméljük, a szórakoztató, zenés produkció önmagában is kárpótolja a közönséget.

Revűzió
Revűzió
Mészáros Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Aktuális