Színház a Civil Napon

A hétvégi Civil Napon a szombathelyi Fő térre kitelepült közel ötven városi civilszervezet között a Weöres Sándor Színház is bemutatkozott, gyűjtötte az 1%-os felajánlásokat, és bérletakcióval várta az érdeklődőket.
Ajánlja fel adója egy százalékát, és viszontlátja pénzét: a díszletben, a kellékben, a műszaki felszerelésben, a színész mosolyában!. – ez volt a mottónk a civil napi kampányon is. Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik felajánlásaikkal már megtisztelték a társulatot, nagyban segítve ezzel a színház működését. (Aki még nem készítette el bevallását, május 20-ig dönthet adója 1%-áról is. Mi ide várjuk: Weöres Sándor Színház Nonprofit Kft., adószám: 14070697-2-18).
Civil börzén a Weöres Sándor Színház
Közel hetven bérlet is gazdát talált
Mészáros Zsolt

A Fő téri standon a jegyiroda munkatársai bérletakcióval is várták a színház nézőit: közel hetvenen váltották meg itt bérletüket a jövő évadra. Közülük a május 25-i Színésztársalgóban (Szombathelyi Televízió, 19.25) sorsoljuk ki azt a szerencsést, aki két belépőjegyet nyer a Karneválszínház előadására.

Az akció azonban nem csak erre a napra szólt: kedvezményes bérletárakkal 2010. május 31-ig várjuk nézőinket a Jegyirodában. A részletekről bővebben itt olvashatnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Aktuális