Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

4 millió beoltott után sem lehetnek lakodalmak

Majd csak egy későbbi lépésben oldják fel a rendezvénytilalmat.

Hiába nyitnak a mozik, színházak, edzőtermek, fürdők és sok más szolgáltató, illetve intézmény is, a jogszabály értelmében még 4 millió beoltott után is marad a rendezvénytilalom és továbbra is korlátozni fogják az esküvők, valamint a családi rendezvények létszámát – tudta meg az ATV Híradója a Kormányzati Tájékoztatási Központtól.

A jelenlegi szabályok szerint ugyanis maximum 10 fővel lehet családi és magánrendezvényeket tartani, temetéseken pedig maximum 50 fő vehet részt. Esküvőket csak lakodalom nélkül lehet tartani, a szertartásokon pedig a szükséges személyek, a tanúk, a házasulók szülei, nagyszülei, testvérei, valamint gyermekei vehetnek részt.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ válasza szerint ezeket a korlátozásokat majd csak a nyitási terv egy későbbi lépésben oldják fel.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19

Tovább az oldalra