Diáknapok 2002-2007


2007


Parasztolimpiával zárult a BDF diáknapok
A BDF diáknapok végén többek között parasztolimpián vehettek részt a csapatok, ahol például asszonycipelésben, biciklidobásban, szalonna-, kolbász-, és hagymaevésben mérhették össze „tudásukat” a versenyzők.
tovább >>

Giccsparty Szombathelyen
Egy kissé álmosra sikerült nap után estére felélénkültek a fősulisok. Előkerültek a szekrények mélyéről a tizen-, vagy huszonegynéhány éve nem használt ruhadarabok, a májklnájt napszemüvegek, és még millió apróbb vagy nagyobb kiegészítő, amik ezen az estén újra a régi fényükben csilloghattak, hiszen a Romkertben Giccsparty volt, ahol nem csak az öltözékekben, hanem a zenékben is a régmúltat idézték fel a fősulisok.
tovább >>

Sörtájfutás és a kis Vuk
Vége lett a tanításnak, lezajlottak a ZH-k, így kicsit felélénkült kedden eset a BDF udvara. Megteltek az asztalok is, és a jól fogyó sör miatt a hangulat is fokozódott.
tovább >>

Pilótatoborzás és bungee jumping - Álmos délelőtt a főiskolán
"Ez g..i szar!" - üvölti a gumikötélen himbálózó srác a fotósok és a kíváncsiskodók felé. Egy sátorban néhányan a repülőgép szimulátort próbálgatják, a sportpályán a hangosító cucot szerelik. Egyébként pedig kora reggeli hangulat van, délelőtt 11-kor a Berzsenyi Diáknapján.
tovább >>

S.O.S. Diáknapok!
Spontán merítés a szombathelyi BDF négy napos kínálatából: bungee jumping és katapult, papírsárkány-készítés, katonai közelharc és méhek tánca túra, Balkán Fanatik és a Magna Cum Laude.
tovább >>Minden a 2006-os diáknapokról

Minden a 2005-ös diáknapokról

Minden a 2003-as diáknapokról

Minden a 2002-es diáknapokról

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kultúra