Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Budapest Pride felajánlotta segítségét a Fidesznek a Szájer-botrány kapcsán

„Építsünk olyan országot, ahol senkinek nem kell úgy élnie, mint Szájer Józsefnek”
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

"A Budapest Pride felajánlja a Fidesznek, hogy segíti a pártot abban, hogyan tudnak elfogadó és biztonságos közeget teremteni LMBTQ tagjainak, hogy biztonságosan előbújhassanak és szabadon, hazugságok nélkül megélhessék önmagukat politikai munkájuk során" – írja a Budapest Pride egy pénteki cikkében.

"Az, hogy Szájer Józsefről 30 éve tudják a Fidesz-tagok, hogy a férfiakhoz (is) vonzódik, mégis titkolnia kellett, sokkal többet elárul a Fidesz politikai kultúrájáról, mint Szájer Józsefről, és testközelből figyelhetjük meg, mit tesz a kormánypárt azokkal a tagjaival, akik nem illeszkednek az aktuális pártideológiába" – vélekedik a Pride-ot szervező közösség.

"A kényszerű titkolózás, az önmagunk elfogadásával való küzdelem mindenkit megnyomorít, pláne azokat, akik olyan közegben élnek, ahol a szexuális kisebbségekről vagy a transzneműekről mint másodrendű állampolgárokról, bűnösökről, perverzekről vagy betegekről beszélnek. Az öngyűlölet könnyen fordul át mások gyűlöletébe, vagy akár az élet megvetésébe. Célunk, hogy senkinek ne kelljen így élnie, és mindenki szabadon és biztonságosan önmaga lehessen, szexuális orientációtól és nemi identitástól függetlenül" – teszik hozzá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Szájer már a díszpolgári cím átvételekor sejtette, hogy lehet ebből gikszer?

Így is értelmezhető a soproni politikus akkori beszéde.

Szájer és a Fidesz őszödi beszédei

A Fidesz hazugságai rendszerré kezdenek összeállni, az a kérdés, hogy gyurcsányi sorsra jutnak-e.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra