Szájer József is bezuhant a szakadékba, ami a kormányzati szavak és a tettek között tátong

És egyáltalán nem vigasztal, hogy nincs egyedül ott.

A belga sajtó szerint Brüsszeli szexpartira csapott le a rendőrség – A résztvevők között volt Szájer József is 2020. December 01. 15:52 csoportszexes orgia, Szájer József szerint Brüsszeli szexpartira csapott le a rendőrség – A résztvevők között volt Szájer József is 2020. December 01. 15:52 „házibuli volt” Brüsszelben.

A fideszes politikus azt írja, a rendőrségtől tudta meg, hogy volt kábítószer is a buliban, ő maga nem élt a szerrel.

A brüsszeli ügyészség szerint Brüsszeli ügyészség: Szájer táskájában kábítószer volt 2020. December 01. 17:45 éppen az ő táskájából került elő a drog.

Míg a belga sajtó szerint a szerencsétlen magyar politikus a esőcsatornán leereszkedve próbált menekülni, Szájer azt emeli ki, hogy „szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek”.

Szájer József - Valahogy nem áll össze ez kép - Vagy éppen túlságosan is összeáll?
Szajer.fidesz-eu.hu

Elismeri, hogy rossz fát tett a tűzre, de nem pont arra gondol, amire a magyar állampolgárok 99,9 százaléka: hogy mi a fészkes fenét keresett egy ilyen környezetben egy - mellesleg konzervatív - EP-képviselő?

Ő azt sajnálja, hogy „megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.”

Felettébb figyelemre méltó az is, hogy a vasárnap lemondott képviselő közleményében még nincs szó „házibuliról” .

A fő indok akkor így lett megnevezve Szájer József lemondott EP mandátumáról 2020. November 29. 10:22 :

"Egy ideje a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelent számomra, márpedig akik a küzdőtéren vannak, azoknak harcrakész állapotban kell lenniük."

Nem kell ahhoz túlságosan ellenzékinek lennünk ahhoz, hogy rájöjjünk: itt valami nagyon nem stimmel.

Szájer József tragikomikus történetével (már javában készülnek a mémek) nem az a gond, hogy lengett-e szivárványos zászló a „házibuli” helyszínén, hanem az, hogy irgalmatlan nagyra nyílt az olló a szavak és a cselekedetek között.

Pontosabban nem az olló nyílott tovább, csak újra reflektorfénybe került az az ellentmondás, ami a kormány kommunikációja és a valóság között feszül.

És a szakadék olyan nagy, hogy beleszédül, aki belenéz.

És ott látja Szájer Józsefet, Borkai Zsoltot, Demeter Szilárdot, Mészáros Lőrincet és a többieket, Kesmát és a zsoldoshadsereget, Brüsszelt, ami ellen harcolni kell, de aminek jó zsebre vágni a pénzét, a magyar érdekeket, ami valahogy mindig összeesik a német gépipar érdekeivel. És még annyi, de annyi olcsó szlogent, gyenge gerincet és gusztustalan képmutatást; és az ember nem érti, hogy hogyan lehetséges ez.

Hogy vajon mi tartja meg a szakadék falait?

Aztán vagy szomorú lesz vagy dühös, esetleg szégyellni kezdi magát.

Vagy mindez együtt.

"Mi, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tagjai a magunk és a teljes politikai közösségünk nevében köszönetet mondunk Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren" - fogalmazott a honlapján a Fidesz , amikor Szájer József beadta a felmondását.

És kivételesen pontosan fogalmaztak a fiúk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény