A Szelestey utcából az Óperint utcába, onnan pedig trélerre került a szombathelyi fehér Mercedes

Videón mutatjuk, ahogy a közterület-felügyelet elviteti az elhagyatott verdát.

A 11. napon véget ért a szombathelyi Szelestey utca járdáját elfoglaló, lelakott, fehér Mercedes ügye Járdán felejtett, fehér Merci keresi, várja gazdáját Szombathelyen, a Szelestey utcában June 21. 16:32 . Bár az autó időközben átkerült az Óperint utcába, az elszállítást nem úszhatta meg. Hétfőn, a déli órákban a közterület-felügyelet jegyzőkönyvet vett fel az autó állapotáról, majd a rendőrségtől megkapták a kulcsot is, így pedig már nem volt akadálya a jármű elszállításának.

Az üggyel kapcsolatban elküldtük kérdéseinket a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságnak, amint válaszolnak frissítjük cikkünket. Annyi biztos, hogy egy rendőrségi intézkedés során vették le a rendszámot az autóról, majd a közterület-felügyelethez került az ügy. A törvényben előírt 10 nap türelmi idő leteltével a járművet végül elszállították.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet