Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár is bezárt

Viszont nem minden szolgáltatás szünetel, sőt még könyvterasz is nyílik a bejárat előtt.

A szombathelyi Berzsenyi Dániel Megyei Könyvtár november 11-én adta ki közleményét, miszerint a hatályba lépő kormányrendelet Itt vannak az új járványügyi korlátozások részletei! 2020. November 10. 23:03 értelmében december 11-éig szünetelnek a személyesen igénybe vehető szolgáltatások.

A beiratkozások érvényességét és a kölcsönzési határidőket a könyvtár meghosszabbítja, késedelmi díjakat pedig nem fog felszámolni.

A könyvtár látogatóinak örömére azonban nem szünetel minden szolgáltatás. Amit meg lehet oldani az épületbe való belépés nélkül, azt a könyvtár már november 12-étől, a szigorítások másnapjától meg is oldja.

A kölcsönzéseket meg lehet hosszabbítani telefonon, a könyvtár online forrásait és saját állományát továbbra is lehet használni anyaggyűjtés céljából és a honlapjukra, Facebook-oldalukra írt könyvajánlókat is ugyanúgy várják.

A kölcsönzésre is találtak megoldást

Aminek talán a legtöbben örülnek, hogy könyvterasz formájában a kölcsönzés lehetősége is megmaradt a korlátozások idejére.

A könyvtárba járás legjobb részétől, a polcok közti barangolástól most egy kis időre sajnos el kell búcsúznunk, de a már beiratkozott olvasók az előre igényelt dokumentumokat át tudják majd venni az épület előtt, és a visszaadást is itt lehet intézni.

A Berzsenyi Dániel Könyvtár könyvterasza már november 12-étől látogatható.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Itt vannak az új járványügyi korlátozások részletei!

Minden gyülekezés tilos. Az esküvők lakodalmak nélkül tarthatóak meg. Hat éves kortól kötelező a maszk. Az egészségügyi dolgozók ingyen utazhatnak.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra