Áder és a haverok, akik megadóztatják még a napot is

Nem lennék a köztársasági elnök helyében. Adom az őszintét és az empatikusat, mert most valóban nagyon csalódott lehet. Áder Jánost azok csapták be, akik a barátai, elvtársai, üzletfelei. Ha folytatják magatartásukat, még súlyos károkat okozhatnak neki.

Áder nem ma jött le a falvédőről, amit az is mutat, hogy hiába a Sándor Palota barátságos és energiatakaros melegsége, ő jó előre gondolkodik a saját és a zemberiség jövőjéről. Többször és mindig szigorúan figyelmeztette a zembereket, hogy a Föld nevű bolygó nem játszótér, és mindjárt rohasztó meleg, dermesztő fagy lesz, nem beszélve a víz hiányról, ahol a túlélőket úgy is elsöpri majd egy cunami. A vicces, hogy nem is mond vicceseket, sőt, az igazat beszéli, az más kérdés, hogy ez elég lesz-e az ENSZ elnökségi címéhez? Főleg így, hogy a haverok megadóztatják a napot, szelet.

Illés Zoltán, aki már életében párszor megfordult politikai koporsójában, kiakadt azon, hogy kormánya megadóztatta a napelemeket. Valóban, nehezen fogható fel, hacsak nem Habony Árpádé volt az ötlet, hogy a felcsúti befektetői társaság a Napból is képes kisajtolni a maga rezsiharcos forintjait.

Bár jogilag kétséges a szitu, hisz a Nap már Orbán Viktor kétharmados diktatúrája előtt is sütött.

Ennek ellenére Brüsszelig kell majd annak menni, aki precedens per formájában bíróságon akarja kimondatni, hogy a rá hulló napfény energiáját szabadon, minden adó vonzat nélkül akarja élvezni.

Nyugat.hu

Az is igaz, Xerxész megkorbácsoltatta a tengert, amikor egy vihar a hajóhadát szétzilálta. De az régen történt, és Xerxész fogyasztott mindenféle tudatmódosítót, nem úgy mint Deutsch. Az is igaz, hogy egy csomó pénz hiányzik a szertáros cihájából, amit mindenképp pótolni kell, mert a stadionokból még hányzik a jóminőségű magyar pettyes. Nem beszélve arról, hogy a Nap biztos és folyamatos bevételt jelenhet a kormány számára, ha igaz a csillagászok feltételezése, miszerint a Nap hőmérséklete emelkedik. Hülye, aki a saját szemének sem hisz! (Ilyenkor nemcsak egészséges, hanem hatásos is napszemcsiben hinni szemünknek.)

Nekem már akkor eszembe jutott, de mélyen hallgattam róla, mert nem akartam a nép ellenségévé válni, hogy azért még vannak itt alternatív lehetőségek is a Naphoz képest. Főleg, hogy mostanában keletről erős szél fú. Lám, nemcsak én tűnődöm az energiaforrásokról gyertya lángja mellett, mert kiderült, nemsokára benyújtanak a latrok egy salátatörvényt, amiben a szélerőművek és a hőszivattyúk sem kerülhetik el a magyarul jól beszélő Ildikó asszony és a NAV figyelmét. Vagyis Szél úr és Hő kisasszony is vastag forintokat fog adózni a családi vállalkozásban működtetett magyar államnak.

A hét forradalmár hőse, Illés Zoltán megint kiborult, ráadásul a Népszabadság hasábjain, ami önmagában is felségsértés:

Nagy lehetősége lehetett volna a viszonyok konszolidálására, de most inkább úgy látszik, hogy bele fog fulladni a hozzáértés hiányába, a tények figyelmen kívül hagyásába és a mérhetetlen mohóságba.

Mármint a kormány, és lányos zavarában Illés még arra is figyelmeztet, hogy Merkel asszony atomfizikusi végzettsége ellenére az alternatív erőforrások érdeklik (na, ezért a merkelezésért még bokán fogják rúgni egy kispályás mérkőzésen a csapattársai).

Áh, buta fiú ez az Illés, buta csajszi ez a Merkel, mert mondjuk ki faszányosan, semmi új nincsen a nap alatt, főleg ingyen. Különben is, mit parázzak azon, hogy fiaimnak és lányaimnak, vagy az ő kölkeinek a cézium felezési idejéből még hátra van 1230 év.

Majd csak lesz akkor is egy Habony, aki ha felnéz az égre, azonnal lát majd egy fekete lukat, ahova az atomhulladék majd besunnyasztható.

Persze, az is lehet, hogy senki nem szólt Illésnek, hogy ez nem egy antizöld, öngyilkos ötlet, hanem hűség Moszkvához. Ebből gáz nem lehet, atom biztos a belőle folyó baksis. Még mindig ez a jobb variáció,mert a becstelenséget értem, a hülyeséget kevésbé.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény