Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Agresszív hajléktalanok Szombathely utcáin?

Olvasói levelet kaptunk.

"Az utóbbi időben szinte lehetetlen elkerülni a hajléktalanok csoportjával való találkozást Szombathely utcáin" - olvasható egy friss olvasói üzenetben, amely így folytatódik.

„Azért fordulok Önökhöz, mert bízom benne, hogy az önök segítségével nagyobb visszhangot nyer egy régóta fennálló, ám annál zavaróbb probléma: ( ...) az agresszív hajléktalanok.

Számos alkalommal látok közbiztonság-felügyelőket a vasútállomáson, azonban mégis háromszor jön oda hozzám ugyanaz a kéregető 10 perc alatt. Ha nem is a rendőröknek, de a vagyonőröknek nem lenne feladata eltávolítani az épületből őket?

Legutóbb megfenyegettek a csövesek, mert nem voltam hajlandó pénzt adni nekik, szerencsére épp jött a helyi járatos busz és el tudtam menni.

Örülnék, ha a város nem ezeknek a (...) paradicsoma lenne!

Érdekelne, hogy önkormányzati szinten milyen intézkedések hozhatnak ellenük.

Köszönöm, hogy elolvasták!"


A városházán ma tartanak sajtótájékoztatót a közbiztonság ügyében. Ha nem esik szó az olvasó által is felvetett jelenségről, lapunk felveti a kérdést.

Ehhez kapcsolódik, hogy közelmúltban egy olvasói videót kaptunk Videó: A szombathelyi Fő tér környékén terrorizálta a járókelőket egy ismeretlen férfi 2020. June 10. 20:25 , amelyben egy ismeretlen férfi terrorizálta a szombathelyi belváros járókelőit.


Ezekről a témákról tartott sajtótájékoztatót Nemény András és Kelemen Krisztián, a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság elnöke péntek délelőtt.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Szombathelyen is egyre nagyobb probléma az agresszív koldulás és a dizájnerdrogok

Többek közt ezekről, és az illegális hulladéklerakásról beszélt Nemény András a mai sajtótájékoztatón.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra