Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Agresszív hajléktalanok Szombathely utcáin?

Olvasói levelet kaptunk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

"Az utóbbi időben szinte lehetetlen elkerülni a hajléktalanok csoportjával való találkozást Szombathely utcáin" - olvasható egy friss olvasói üzenetben, amely így folytatódik.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

„Azért fordulok Önökhöz, mert bízom benne, hogy az önök segítségével nagyobb visszhangot nyer egy régóta fennálló, ám annál zavaróbb probléma: ( ...) az agresszív hajléktalanok.

Számos alkalommal látok közbiztonság-felügyelőket a vasútállomáson, azonban mégis háromszor jön oda hozzám ugyanaz a kéregető 10 perc alatt. Ha nem is a rendőröknek, de a vagyonőröknek nem lenne feladata eltávolítani az épületből őket?

Legutóbb megfenyegettek a csövesek, mert nem voltam hajlandó pénzt adni nekik, szerencsére épp jött a helyi járatos busz és el tudtam menni.

Örülnék, ha a város nem ezeknek a (...) paradicsoma lenne!

Érdekelne, hogy önkormányzati szinten milyen intézkedések hozhatnak ellenük.

Köszönöm, hogy elolvasták!"


A városházán ma tartanak sajtótájékoztatót a közbiztonság ügyében. Ha nem esik szó az olvasó által is felvetett jelenségről, lapunk felveti a kérdést.

Ehhez kapcsolódik, hogy közelmúltban egy olvasói videót kaptunk Videó: A szombathelyi Fő tér környékén terrorizálta a járókelőket egy ismeretlen férfi June 10. 20:25 , amelyben egy ismeretlen férfi terrorizálta a szombathelyi belváros járókelőit.


Ezekről a témákról tartott sajtótájékoztatót Nemény András és Kelemen Krisztián, a Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság elnöke péntek délelőtt.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Szombathelyen is egyre nagyobb probléma az agresszív koldulás és a dizájnerdrogok

Többek közt ezekről, és az illegális hulladéklerakásról beszélt Nemény András a mai sajtótájékoztatón.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés