Alaposan megváltoznak a magyarországi ALDI üzletei

Körülbelül 15 hónap alatt minden bolt átalakul.

„Új hűtőket telepít az ALDI valamennyi magyarországi üzletének húsrészlegén. Az eddigi hűtőládákat modern, üvegajtóval ellátott, döntött polcokkal rendelkező állóhűtők váltják” – közölte lapunkkal a vállalat.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Az állóhűtők azért jók, mert kisebb helyet foglalnak el a hűtőládákhoz képest, de kétszer akkora a polcfolyóméterben mért kapacitásuk, így több és többféle termék helyezhető el bennük. Az új hűtőkben már nem papír, hanem digitális polccímkék lesznek.

Mivel az ALDI megtartja üzleteiben az eddigi hűtőládák egy részét, így a korábbinál is több fagyasztott termék – a nyári időszakban például még gazdagabb fagylaltkínálat – lesz kapható. Nagyobb lesz a frisshús-kínálat, emellett számos termékkel – zsírokkal, szalonnákkal – bővül a választék, a nyári grillszezonban pedig kétszer annyi grilltermék lesz elérhető, mint korábban – ígéri a cég.

Az ALDI továbbra is kizárólag magyar forrásból szerzi be frisshús-termékeit, az áruházlánc az elmúlt évben 7 milliárd forinttal nagyobb értékű megrendelést adott a magyar húsipar számára.

A modern hűtők beépítésével felszabaduló alapterületen a papír- és vegyi áruk a jövőben egy helyen lesznek megtalálhatók, így változik az áruházak belső elrendezése is.

Az új üzletek már így épülnek ki, a meglévő üzletek átalakítása pedig várhatóan 15 hónapot vesz igénybe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság