Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A virológus szerint Burgenland, Bécs és Alsó-Ausztria is nyithat

A szakember szerint ebben a három tartományban a legjobb a helyzet.

Az osztrák szövetségi kormány ígérete szerint december 13-án véget kell érnie a lockdown-nak - Felső-Ausztria kivételével, ami december 17-ig marad zárva.

Jó hír: a lezárás és az intézkedések meghozzák a hatásukat - írja a Kurier.at . A lap interjút készített Dorothee von Laer virológussal, aki szerint Bécs, Alsó-Ausztria és Burgenland nyithat.

Kezd kiderülni az ég Ausztia felett
Józing Antal

A tartományokban nagyon eltérő a járványhelyzet, így a szakember szerint a szigorú intézkedések feloldásának előfeltételei sem lehetnek azonosak.

„Három első helyezettünk van. Ezek Bécs, Alsó-Ausztria és Burgenland. Ez a három tartomány megnyílhat” – jelentette ki Dorothee von Laer virológus, aki szerint ebben a három szövetségi államban is beigazolódott, hogy a védőoltások hatnak és érdemes példamutató intézkedéseket végrehajtani.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Covid 19