A berlini zenei klipfesztivál döntőjébe került az új Anima-klip

Nagyot alkotott a szombathelyi zenekar.

„Nemcsak a zenével, de a képi megoldásaival is messze kiemelkedik a magyar átlagból” – írtuk néhány héttel ezelőtt az új Anima Sound System videoklipről.

És most már biztos, hogy nemcsak mi gondoljuk így.

Tegnap jelentették be, hogy az „Öltöztessél fehérbe” dalhoz készült vizuális alkotás a Best Narrative (legjobb történet) kategóriában bekerült a Berlini Zenei Videó Díjak döntőjébe .

Az Anima klipje – melyet Kostil Luka és Mazzag Izabella rendezők jegyzik - kilenc másik alkotással versenyez majd a fődíjért, amit június 8-án hirdetnek ki.

A klipről és a szombathelyi Anima Sound Systemről itt írtunk Önálló filmművészeti alkotásnak is elmegy az új Anima-klip 2022. March 25. 11:59 részletesen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra