Önálló filmművészeti alkotásnak is elmegy az új Anima-klip

„Táncoljunk, mert nincsen már halál.”

Emlékszik még olvasónk arra, amikor a múlt nyáron egy próba közben meglátogattuk Ismét szombathelyi zenekarrá vált az Anima Sound System 2021. July 13. 18:22 az ismét szombathelyivé lett Anima Sound Systemet?

És arra, hogy a fiúk milyen dalon dolgoztak éppen a videó 12 perc 36 másodpercnél?

Nos, nem biztos. Ezért emlékeztetőnek ideírjuk: a dal az „Öltöztessél fehérbe” volt, ami aztán – ahogy várható volt – később komoly szakmai és közönségsikert ért el, előszeretettel játsszák a magyar rádiók is.

Most viszont a YouTube-on kijött a dal klipje is, ami nemcsak a zenével, de a képi megoldásaival is messze kiemelkedik a magyar átlagból.

Az önálló kisfilmként is megálló alkotást Kostil Luka és Mazzag Izabella rendezők jegyzik.

Az Anima Sound Systemnek jövő héten jelenik mag a Szomnakuno című új lemeze, az „Öltöztessél fehérbe" erről az első klip.

Lapunk részletesen beszámolt Alaposan megtekerte az Anima és közönsége a Végállomásban 2021. December 28. 12:58 a december végi szombathelyi Anima-koncertről, és egyben kicsit eltűnődtünk azon, mi van a zenekar sikerei mögött.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Alaposan megtekerte az Anima és közönsége a Végállomásban

Vannak dolgok, amik úgy változnak, hogy nem változnak.

Ismét szombathelyi zenekarrá vált az Anima Sound System

A város egyik legismertebb kulturális termékét egyik próbájukon látogattuk meg.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra