A Berzsenyi térre is betévedt hétvégén a kis vaddisznó

Videónk is van róla.

Vasárnap délelőtt leltünk rá egy Facebook-posztra, Vaddisznó a Szombathelyi vízparton 2021. June 06. 10:19 ami egy Csótónál kóborló vaddisznóra figyelmeztetnek. A kis állat egyedül volt, de nem kizárt ilyenkor, hogy az anya is a közelben van, vagy előbb-utóbb megjelenik, így nem árt óvatosnak lenni.

Közben pedig kaptunk egy videót is és bár nem tudjuk, hogy a fotó előtt vagy után készült, de itt már a Berzsenyi téren szaladgált a kis vaddisznó, ugyancsak egyedül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem