A Berzsenyi térre is betévedt hétvégén a kis vaddisznó

Videónk is van róla.

Vasárnap délelőtt leltünk rá egy Facebook-posztra, Vaddisznó a Szombathelyi vízparton 2021. June 06. 10:19 ami egy Csótónál kóborló vaddisznóra figyelmeztetnek. A kis állat egyedül volt, de nem kizárt ilyenkor, hogy az anya is a közelben van, vagy előbb-utóbb megjelenik, így nem árt óvatosnak lenni.

Közben pedig kaptunk egy videót is és bár nem tudjuk, hogy a fotó előtt vagy után készült, de itt már a Berzsenyi téren szaladgált a kis vaddisznó, ugyancsak egyedül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem