Ilyen, amikor a szombathelyi úthibát két raklap fedi el

Most már a Honvéd út mindkét oldalán jelen van a pusztulás.
Az omladozó Trianoni-emlékművel Az a kis szelet Trianon is romokban hever Szombathelyen 2015. November 17. 09:55 szemben, a szombathelyi Honvéd úton beszakadt a járda, és már hetek óta a képeken látható két raklap jelenti a megoldást. Eleinte amolyan kártyavár stílusban egymásnak volt támasztva a kettő, de ez a verzió hamar összedőlt, azóta egymásra rakták a kettőt és kész. A kérdésünk csak az lenne, hogy kijavítják belátható időn belül, vagy megvárjuk, amíg az egészet befedi az első hó, és akkor majd úgyse látszik alapon maradhat még egy darabig, amíg valaki bele nem botlik vagy esik? Szégyen, hogy a belváros közvetlen közelében ilyen előfordulhat.
Beszakadt járda a Honvéd úton
További képeinkért kattintson a fotóra
olvasói fotó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Az a kis szelet Trianon is romokban hever Szombathelyen

Fejetlen turulmadár mered egy összetört padra: Te tetted ezt, Zidane?

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem