Bevállalós tanárnők táncoltak a Neumann SZM bálján

Az este legnagyobb ovációját a Mamma Mia-ra táncoló neumann-os tanárnők gyűjtötték be, videónk pedig megörökítette a produkciót. Az este sztárvendége az iskola nyolcadik osztályos tanulója, Tóth Dániel volt.

Sok szervezőnek okoz fejtörést, milyen produkcióval kényeztesse el a báli közönséget. A szombathelyi Neumann János Általános Iskola tanárai saját magukat dobták be az SZM bálon és véleményünk szerint legfeljebb egy világsztár váltott volna ki nagyobb ovációt a bálozókból. Aki nem hiszi, nézze meg videónkat!

A tanárok tánca a Neumann SZM Bálon

Természetesen az idén is megörökítettük a bálozókat, akik jó hangulatban töltötték az estét a Tóvendéglőben, Szombathely legfelkapottabb báli helyszínén.

Neumann János Általános Iskola Iskola SZM Bál 2012. - Szombathely
Képgaléria a bálról
Tánczos Mihály

Az este sztárvendégét is megoldotta házon belül az iskola. Egy ígéretes tehetséget, a 14 éves Tóth Dánielt küldték a színpadra, aki gitározott és énekelt és cseppet sem látszott lámpalázasnak. A fiatalembertől később megtudtuk, hogy ha valamit el akar játszani, akkor kitartóan gyakorol, amíg sikerül neki, de tehetségkutatóba egyelőre nem készül. Még csiszolni akarja a zenetudását a lexikális tudással - azaz az iskolai okulással - párhuzamosan. Reméljük, még hallunk a fiatalemberről. Addig is itt egy kis ízelítő. (A zene közbeni gerjedésről nem tehet, de szerencsére nem is zökkentette ki a játékból.)

Tóth Dániel zenél és énekel iskolája SZM bálján
Végezetül pedig a tanárok és az iskola tanulója után jöjjenek maguk a szülők, akik felszabadultan táncoltak az Albatrosz együttes zenéjére.
Nem vagyok én apáca...
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Bálok 2012