Valentin, Bolyai, Gothard bál és éjszakai fürdőzés

Hat újabb bál képei és videói kerültek bele ebbe az összeállításba. Vidám diákok, szerelmes felnőttek és éjszakai bikinisek.

A báli beszámolónkat nem túl vidám számolással kezdjük. Eddig kilenc olyan bálról tudunk Szombathelyen, ami elmaradt, vagy elmarad, köztük nagynevű bálokkal. Ilyen pl. a városi bál, az orvos-, jogász-, humánerőforrás bál, vagy éppen a nosztalgia bál. A Mokka bált haláleset miatt meg sem hirdették. A legtöbb esetben az áll a bálok lefújása mögött, hogy nem volt megfelelő számú jelentkező, holott korábban nem voltak létszámproblémái ezeknek a társasági összejöveteleknek.

Valentin bál

Az MSH idei utolsó (!) bálján kb. 300 ember szórakozott, ami szép szám ugyan, de ez is jócskán elmarad a korábbi évektől. Aki viszont eljött az nem láblógatni érkezett. A Cabo Wabo Party Band hamar felállította a piros szívlufis asztaloknál ülőket, de sikerült ez Auth Csillának is, aki mikrofonjával elvegyült a táncolók között, miután megígérte, hogy senkinek nem nyomja azt az orra alá váratlanul.

Valentin Bál 2012. - Szombathely, MSH
Valentin Bál 2012. - Szombathely, MSH
Tánczos Mihály

Videónkban mindez megtekinthető, de ízelítőt mutatunk az Oltári Nők Divatszalon bemutatójából is, amit a Lorigo TSE táncosai színesítettek. A profi táncos lábakat még a Savaria TSE is erősítette.

A Valentin bálról van másik képgalériánk is. Aki az elsőben nem találta meg magát, az próbáljon itt keresni, a divatbemutató utáni képeken.

Valentin Bál 2012. - Szombathely, MSH
Második képgalériánk
Tánczos Mihály

Bolyai diákbál

Ami a diákoknak jó buli, az a felnőtteknek már nosztalgia. Mindenesetre jó volt látni az önfeledten szórakozó diákokat és a velük együtt táncoló tanárokat a NYME-SEK éttermében. Az iskola igazgatója néhányszor megpróbált kisurranni a folyosóra, de a diáklányok ilyenkor lecsaptak rá és nem engedték, táncolnia kellett. (Íme egy példa arra, amikor a diákok nem a falakon kívül akarják látni a tanáraikat.) Az este nem az alkoholról szólt és ahogy az videónkból is látszik, ennek ellenére emelkedett volt a hangulat.

Bolyai Diákbál 2012. - Szombathely, NYME
Bolyai diákbál - képgaléria
Tánczos Mihály

A diákbálok nem csak a bálkirálynő-bálkirály választás, vagy a széttáncolt cipők miatt fontosak. Gyakran itt csattannak az első csókok az új párok között és erre most is láttunk példát. A bálozók között felfedeztük az Alaszkából érkezett, magyarul és franciául tanuló cserediákot is, akivel a Rotary bálon beszélgettünk. A diákok öltözetben is kitettek magukért.

Bolyai diákbál 2012.

Egy részletet külön kiemeltünk az éjszakából. Kiderült, hogy két diák is aznap ünnepli a születésnapját, mire a zenekar eljátszotta a Boldog születésnapot című dalt. Ami miatt érdekes ez a momentum, az az iskolatársak reakciója. Érdemes egy pillanatra beleképzelni magunkat a két ünnepelt helyzetébe, akiknek nem csak ímmel-ámmal, hanem úgy igazán szívből énekelt sok-sok diák, tanár és igazgató. Nem csoda, hogy a végén meghatottan köszönték meg az élményt.

Gothard SZM bál

A Gothard Jenő Általános Iskola a Tóvendéglőben tartotta meg az SZM bált. Itt sem kellett noszogatni a vendégeket, hogy táncoljanak a bulizenére.

Gothard SZM Bál 2012. - Szombathely, Tóvendéglő
Gothard SZM Bál 2012. - Szombathely, Tóvendéglő
Tánczos Mihály

Itt is bekapcsoltuk a kameránkat, hogy később is tanulmányozhassuk a tánclépések fortélyait.

Éjszakai fürdőzés jelmezesekkel Sárváron

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő nem az öltönyös farsang híve. Ugyan a többi bál miatt a jelmezesek bemutatkozásáról már lemaradtunk, de érkezésünkkor - éjfél után - még mindig sokan szórakoztak a gyógyfürdőben az aktuális slágerekre. A falakat lézersugarak világították meg, miközben időnként hóesést imitált a habgép.

Farsangi éjszakai fürdőzés Sárváron - 2012.
Farsangi éjszakai fürdőzés Sárváron - 2012.
Tánczos Mihály

Szerencsére kameránk az idén sem úszott a gyógyvízben, így Olvasóink is bepillanthatnak az éjfél utáni hangulatba.

Fürdőbál Bükfürdőn

Bükfürdőn a bálozók maradtak a szárazföldön, ott követtek el mindenféle szórakoztató dolgot a táncon kívül is. A fotókat úgy kaptuk, köszönjük!

Fürdőbál 2012. - Bükfürdő
Fürdőbál 2012. - Bükfürdő
Olvasói képgaléria / Büki Gyógyfürdő

Farsangoló ovisok

És végül, de nem utolsósorban jöjjenek az ovisok. Olvasónk jóvoltából bepillantást nyerhetünk a szombathelyi Losonc óvoda Törpvidám csoportjának jelmezes bulijába. A galéria megnyitásához ide kattintsanak !

Farsang a Losonc óvodában
Tánczos Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Bálok 2012