Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rotary és Bolyai SZM bál - Csak felszabadultan!

Újabb két bálról közlünk sok képet és egy-egy videót ízelítőnek. A hangulatra egyáltalán nem mondható, hogy visszafogott lett volna.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rotary Bál

A jótékonykodásról is ismert szervezet bálja az elitbálok sorába sorolandó, viszont ezzel nem jár együtt az unalom. Sőt, kifejezetten emelkedett volt a hangulat ottjártunkkor a Hotel Claudiusban, ami csak a díjátadók idejére csillapodott. A Kiss Sándor díjat az idén a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen tanuló testvérpár, Osztrosits Eszter és Osztrosits Éva vehette át. Az idén először Paul Harris díjat is kiosztottak azoknak, akik ezt munkájukkal a legjobban kiérdemelték. Kiricsi György, Lakézi Gábor és Mihalcsics László vehette át a díjat, amit a Rotary alapítójáról neveztek el.

Rotary Bál 2012. - Szombathely, Hotel Claudius
Díjazott és cserediák tánc közben - képgaléria
Tánczos Mihály
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A bál bevételét a gencsapáti diákotthon mellett a diákcsere programra fordítják. A Rotary Bálon két ifjú hölgy is nagyon ropta a táncot, mint kiderült, ők is cserediákok. Szeptembertől a Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tanulói. Egyikük Alaszkából, a másik hölgy pedig Kaliforniából érkezett. Az elmúlt öt hónapban magyarul tanultak és a gimnáziumban a francia nyelvet is elkezdték. Videónk végén velük beszélgettünk. Magyarul.

Bolyai SZM Bál

A pár sorral korábban említett Bolyai iskola is most tartotta az SZM bálját. A hazai középiskolákat rangsoroló Quattrocento Top100-as listán 12. helyen álló gimnázium rendezvényén most azok jöttek össze a Tóvendéglőben, akik nélkül a diákok sem tudnának jól teljesíteni: a szülők és a tanárok.

Bolyai SZM Bál 2012. - Szombathely, Tóvendéglő
Bolyai Bál - képgaléria
Tánczos Mihály

A hangulatra itt sem lehetett panasz. Az egyik nagyobb baráti társaság még rá is tett egy lapáttal, amikor kamerával közelítettünk. Az SZM-bálok beszélgetésre is jó alkalmat teremtenek, amikor az iskolai környezetnél kötetlenebbül lehet tapasztalatot cserélni a tanárokkal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bálok 2012

Hirdetés