Bizalmi szavazást kezdeményez maga ellen Melega Miklós a KDNP szombathelyi elnöke

"Az összetett okokkal magyarázható vereségért a felelősség rám eső részét vállalni kívánom" - írta.

Bizalmi szavazást kezdeményez maga ellen Melega Miklós a KDNP szombathelyi szervezetében - ezt a politikus jelentette be Facebook-oldalán.

Mint írja, a vasárnap elszenvedett hatalmas vereség után "nem maradhat el az önvizsgálat. Szembe kell néznünk a választók döntésével és le kell szűrnünk a tanulságokat, annak érdekében, hogy az újjáépítéshez megtaláljuk a megfelelő irányt."

Hozzátette, "sajnálom, hogy fájdalmat és csalódást okoztunk támogatóinknak, a szavazótáborunkhoz tartozóknak."

Melega ezután azt írta, "az összetett okokkal magyarázható vereségért a felelősség rám eső részét vállalni kívánom", ezért bizalmi szavazást kezdeményez maga ellen a KDNP szombathelyi szervezetében.

"Amennyiben a tagság a továbbiakban nem támogatja tevékenységemet és alkalmasabb jelöltre kívánja bízni a vezetést, lemondok elnöki tisztemről és egyúttal felajánlom városi képviselői mandátumom azonnali visszaadását is" - tette hozzá.

Mint ismert, a Fidesz-KDNP Szombathelyen történelmi vereséget szenvedett Az ÉSZ szombathelyi győzelme nem csak a Holdról látszik, egyenesen a történelemkönyvekbe írták June 10. 06:10 múlt vasárnap. A 12 egyéni választókörzetből egyben sem tudtak győzni, Minden egyéni körzetet megnyert az ellenzék Szombathelyen June 10. 00:26 így a pártszövetség csak listáról szerzett négy mandátumot. Ez azonban még a frakcióalakításhoz sem elég. Melega egyébként nem szerzett képviselői helyet, így valószínűleg nem lesz tagja az októbertől felálló új közgyűlésnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2024