Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ki ismeri fel a bombával fenyegető hangot? (MP3)

Részletesen beszámoltunk a kettős bombariadóról, amely egy időre megbénította a szombathelyi vasútállomás forgalmát. Most közzé tesszük az eredeti hangfelvételt is, hátha valaki felismeri a torz lelkű telefonálót, aki végre elnyerhetné méltó büntetését.

Felolvasta a bejelentést?

A kőszegi és szombathelyi rendőrkapitányságot is felhívta egy (feltehetőleg) nő november 6-án, hogy bejelentse, a városi bíróságon és a vasútállomáson is bombát helyeztek el, ami "a mai nap folyamán robbanni fog". Az udvarias, de nem túl magabiztos telefonáló hallhatóan meglepődött a rendőr amúgy logikus kérdésén, miszerint melyik városi bíróságról van szó, de aztán közölte, hogy a szombathelyiről, majd hozzátette: "Na, visszhallás!" A felvételt hallgatva olyan érzésünk támadt, hogy az illető ezt az egyszerű szöveget is úgy olvasta fel, bele is bakizott.

Ismerje fel a telefonálót!

A telefon következményeiről részletesen beszámoltunk Kettős bombariadó – Dühös utasok a vasútállomáson 2008. November 06. 21:45 , képriportot is közöltünk, most pedig Önökön a sor, Kedves Olvasók, hogy a felvételt meghallgatva a homlokukra csapjanak: "hiszen ez a...". A nevet a 107-es segélyhívószámon, vagy a 94/360-101-es számon várják a rendőrök. Csak emlékeztetőül, ez a pár másodperces magánszám több száz embernek okozott kellemetlenséget, sokuknak anyagi kára is keletkezett a lekésett programok, csatlakozások miatt. A MÁV és GYSEV vonatai mellett nemzetközi járatot is érintett a bombariadó. A hangfelvételt innen tudja letölteni !

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Kettős bombariadó – Dühös utasok a vasútállomáson

Egyszerre két bombáról tett bejelentést egy női hang a kőszegi kapitányságon. A nő a szombathelyi bíróságra és a vasútállomásra vízionált bombát, őt pedig legszívesebben kalodában látnák a mérges utasok, akik legalább négy órát késtek a „tréfa” miatt.

Bombariadó a Tescoban, bomba nélkül

Megszólalt egy sziréna és „technikai okok” miatt pillanatok alatt kiürítették a szombathelyi „nagy Tesco-t” a biztonságiak. Órák múlva vált biztossá, kamu fenyegetést kapott az áruház.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra