Böszmék és tragikus hősök egyenes adásban

Amikor megkérdezték Handó Tündét, (ismertebb nevén Szájer Józsefnét), vajon a Fidesz baráti köréhez való tartozása nem akadályozza-e majd a pártatlan vezető bírói tevékenységét?- kivágta a rezet. Ő már évtizedek óta politikailag pártatlan, most sem lesz másképp.

Milyen kár, hogy ez a kérdezz-felelek játék nem mindenhol megy bemondásra. Aczél Zoltánnak nem hittek, de legalább elengedték haza. Úgy látszik, idővel kitisztul a bírók esze is, az a pár nap előzetes meg úgy kell a magyar embernek, mint az atyai pofon.

Főleg, hogy ekkora vircsaft uralkodik a Tisztelt Házban. Orbán Viktor, Európában az egyetlen komoly, és józan politikus, megtalálta a gazdasági növekedéshez szükséges human eszközt, saját miniszterét, Matolcsyt. Biztos vagyok abban, ha megkérdezték volna a zseniális közgazdászt, vajon képes-e a rogyadozó Európa alól kimenekíteni hazáját? – ő is kivágta volna a rezet. Dübörög a gazdaság, csökken az államadósság, a költségvetés módosítására is csak emiatt van szükség.

Az önigazolás magas szintű hülyeségére nemcsak a Parlamentben képesek. A sokadik korszakát élő rocker és zálogház tulajdonos, Pataky Attila fel volt háborodva Dopmanen, hogy nyelvében gyalázta Kölcseyt Dopeman a Himnusz-ügyről: most már kezdek berágni 2011. December 08. 19:21 . Az őszinteségében egyre magyarabb zenei vállalkozó szerint van egy határ, aminek átlépése a néplelket sérti. Micsoda szerencse, hogy Dopman vele szemben az utca emberét képviseli, így a népszuverenitás eszméjétől ő is felkenve, leltárt készített a ba…meg visszatérő ritmusára.

Az összes parlamenti pártot elküldte az Azori szigeteknél Kovács Ferenc a nejével utazott 2011. December 09. 14:11 is messzebbre , de azon a napon senkit nem kímélt. Érthető volt fuckingolásában a sértett rezonancia, hisz pont az a Milla nevű civil társaság nem akarta bevállalni őt, aki korábban felkérte tüntetésének népszerűsítésére. ( Honnan ismerős ez nekem? Kivel történt hasonló? A megfejtő magas jutalomban részesül a szerzőtől.)

Amikor megkérdezték Handó Tündét, (ismertebb nevén Szájer Józsefnét), vajon a Fidesz baráti köréhez való tartozása nem akadályozza-e majd a pártatlan vezető bírói tevékenységét?- kivágta a rezet. Ő már évtizedek óta politikailag pártatlan, most sem lesz másképp.

Magam sem tudom eldönteni, ki a nagyobb tahó ebben az ügyben? Mindenesetre felhívtam Dopmant szolidaritásomról biztosítva, örült neki, de szabadkozott is, hogy most leteszi, mert éppen a rendőrségen ül, és nemzetgyalázás bűnében vádolják. (Micsoda szerencse, hogy anno elvesztek Arany János pornográf versei. A Jobbik kihantolná.)

A hét böszméjének én mégis azt a tatabányai iskolaigazgatót jelölném, aki nem volt igazán empatikus saját alkalmazottjával szemben. Amikor iskolájának egyik diákja gázpisztolyt szorított tanárnőjének homlokához, a diri is kivágta a rezet. Nincs mit csodálkozni azon, hogy a pedagógusnő jelenleg a pszichiátriai osztály kezeltje, hisz korábban is képtelen volt a saját osztályában rendet tartani.(Feltéve, de nem megengedve, hasonló helyzetben ő egyetlen fejrúgással leterítette volna 15 éves támadóját.)

A hét tragikus figurája mindenképp a hazánkba szakadt görög istenmaradék, Alekosz. Jelen pillanatban láthatjuk eddigi fantasztikus karrierjének Ikarusszerű bukását. Hiába van jó segge, és hiába görcsösen unalmas, minden összeesküvő nő a rezidenciában hányingert kap tőle. Nem elég, hogy egy laza bulin választott szíve hölgye kitette szűrét a kamerák előtt, de még a gyanú árnyékában sütkérező Mása sem izgult fel kismalac szemei kereszttüzében.

A tévés szerkesztők azonban nem estek kétségbe, és előhúzták a pakliból a kör ászt, kihantolták a női szívek múmiáját, Benkő Dánielt. Mefisztó szerepében megpróbálta őket rábeszélni egy gyors ba..ásra, de hiába. Attól félek, ha Alekosz kikerül ebből a játszmából, nem lesz egyetlen ribanc sem az utcán, aki hajlandó lenne babusgatni az Olümposz csúcsaira meredő hímtagját.

Sit transit glória mundi. Ez latinul van, de igaz lehet a görögökre is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Settenkedő földharcos vagy számkivetett szalámitolvaj?

DrMáriás közölte, szívesen megfestene szalámival, mint egy középkori szentet. Látod, már tudok ezen nevetni - meséli Bakács.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény