Channing Tatum a világ legszexibb férfije?

A több mint 43 milliós olvasottságú amerikai People Magazine szerint a kölyöktekintetű, táncoslábú színész az erősebbik nem legforróbb képviselője.

Csak hogy rögtön az elején helyretegyük a dolgokat, micsoda véleményvezér orgánumról beszélünk: a People a magyar kis színes bulvárlapok amerikai nagyon-nagy testvére, akkora, hogy egy kutatás szerint négy Magyarország lakosságának megfelelő számú felnőtt olvasója van, tavaly pedig 997 millió dollárt söpört be reklámbevételekből (ez az összeg közel kétharmada a legutóbb bejelentett kiigazító Matolcsy-csomagnak). Ez a kispályásnak véletlenül sem nevezhető bulvármagazin pedig évről-évre megválasztja a világ legszexibb férfiúját - csakúgy, mint anyalapja, a Time az év emberét.

Ezt a becses címet idén a furcsa nevű 32 éves amerikai Channing Tatum kapta, aki ezzel odaállhat a brit Robert Pattinson mellé, mert őt meg a Glamour magazin kiáltotta ki nemrég a női szívek első számú megdobogtatójának (erről is beszámoltunk, tessék ide klikkelni ).

Sztriptízbárból a modellszakmán át Hollywoodig

Itt, a Kárpát-medencében talán nem nagyon vált ki különösebb reakciót a kidolgozott alsó- és felsőtestű Tatum neve, ezért gyorsan elmondjuk, ki ő. Az 1980-as születésű ifjú atlétikus tiniként cseperedett: amerikaifocizott, normálisan focizott, baseballozott és kungfut is tanult, még a legsportosabbnak is megválasztották, ez azonban nem volt elég a főiskolához, ahonnan jól ki is hullott. Fura melókat vállalt el, többek között sztriptíztáncolt (erről állítólag egy filmet is akart forgatni), mígnem Miamiba költözött, ahol egy modell-ügynök lecsapott rá az utcán. Innentől beindult a karrier: húsz évesen táncikálás Ricky Martin klipben, munkák a neves Armaninak és a Dolce & Gabbana-nak, Pepsi tévéreklám.

Aztán jött a filmipar: először a Miami helyszínelőkbe ugrott be egy epizódszerepre, majd jöttek az egész estés mozik, amik közül a legtöbben talán a Micsoda srác ez a lány! , esetleg a Step Up című táncos-romantikus filmből ismerhetik, de ő volt a főszereplője az elég jó kritikákat kapó idei vígjátéknak, a 21 Jump Street - A kopasz osztag nak is, amiben egy iskolapadba visszaült rendőrt alakított (lásd az alábbi előzetest).

Szexi... és szerény

A People magazin szerint a jóvágású - és izomtömegei ellenére is meglepően rokonszenves - Tatum, amikor meghallotta a hírt, természetes szerénységgel elsőre csak annyit reagált: "szórakoztok velem." Felesége is megerősítette, hogy a Világ Legszexibb Férfije egyébként tényleg egy mély szellemi-érzelmi síkokon mozogni képes valaki, "amit látsz, azt kapod" - mondta. És ha már a látásnál vagyunk: Tatum most éppen egy olimpikon szerepére készül ( Foxcatcher ), a végeredményt majd valamikor 2013-ban vehetjük szemügyre.

Mindenesetre mi gratulálunk neki. Továbbá: jaj, szegény Ryan Gosling.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Robert Pattinsont választották a világ legszexibb palijának

A Glamour magazine top 50-es listájának legtetején csücsül a brit színész. És zenész. És modell. És producer.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Pikantér