Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egyre merészebbek a női rövidnadrágok

Igaz, olyan merészet nem találtunk az online boltok kínálatában, mint amilyent a szombathelyi belvárosban láttunk.

Az indián nyár előnyei közé tartozik – legalábbis férfiszemmel -, hogy a nők még nem tették a szekrények mélyére a nyári, könnyebb darabokat, melyek közül nem egy merész van.

Sőt, akad vakmerő is.

Különösen a tépett női farmer-rövidnadrágok között.

Szerkesztőségünk egyik férfi munkatársa szerdán a szombathelyi belvárosban olyant látott, hogy először azt hitte, csak a fantáziája játszik vele, de aztán kiderült, az maga a – majdnem – meztelen valóság.

A nadrág két oldalán kb. 10-10 centis sáv volt szabadon hagyva, melyeket vékony fűző tartott egybe, a rövid szárak tele voltak tépett lyukakkal, és ami a legmeglepőbb: a combhajlatoknál szintén jókora lyukak adtak lálátást a testhajlatokra.

Kérdés persze, hogy ilyen ruhadarab alatt egyáltalán milyen fehérneműt lehet hordani.

A kolléga további szakvéleményezésre meg akarta mutatni a szerkesztőségben, mit is látott, de hiába okos a Google, csak nem sikerült a fazont megtalálnia.

Találunkt viszont másokat, amelyek szintén arra engednek következtetni, hogy a női rövid farmernadrágok terén kissé elszaladt a ló.

Lehet, a szombathelyi jelenség egyedi, azaz házi készítésű volt, viszont az alábbi fazonok - mint utcai viseletek - megvásárolhatók a megadott helyen és a feltüntetett árakon.

Ár: 35 dollár (Fashionnova.com)
Fashionnova.com
Ár: 13 dollár (Amazon.com)
Nyugat.hu
Ár: 15 dollár (Amazon.com)
Amazon.com
Ár: 19 dollár (Amazon.com)
Amazon.com
Ár: 3590 forint (Ebay.com)
E.bay
Ár: 2000 forint (Gardrobecsere.hu)
Gardrobecsere
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Pikantér

Tovább az oldalra