Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Első lépés az űrpornó felé?

Coco Brown, a felnőttfilmek ébenfekete sztárja hamarosan a Föld felett fog lebegni.

Fekete Bugyi Krónikák , Nagy Popóbomba , Leszbikus Puncierő - néhány film, amivel Coco Brown nevet szerzett magának az erotikaiparban, és a címek alapján valószínűleg senki nem venné készpénznek, ha ezek után kijelentené, hogy az oroszlánszagú lepedők alól most egyenesen a termoszférába készül, oda ahol a műholdak és a Nemzetközi Űrállomás is székel. Pedig ha hihetünk a róla megjelent fotóknak és az alábbi videónak, amiben épp "edzeni" láthatjuk őt a súlytalanság állapotában, valóban oda tart. (Keressék a dús hajú afro-amrikait!)

A sikoltozások alapján mondhatjuk, hogy már egészen fel van készülve, egyébként pedig a hírek szerint 23 millió forintnak megfelelő összeget ki is csengetett a csillagokkal táncoló, tengerszint feletti száz kilométeres élményért, szóval innen már nincs visszaút.

Coco Brown űrszettben
Myspace

Zéró gravitáció, zéró szex?

Nagy kérdés persze a múltjából adódóan, hogy készül-e valami csintalankodásra odafent? A pornó nagyasszonya a brit Sun bulvárlapnak adott nyilatkozatában azonban lehűtötte a kedélyeket: a súlytalanság állapotában nincs kontroll, nincs erő, ami megfogná a testeket, szex tehát nem lesz. De hogy ne keseregjenek a rajongók, hozzátette:

talán kidobom majd a cicijeimet, és csinálok róluk egy képet, háttérben a Földdel.

A történethez ezen a ponton persze hozzátartozik, hogy ha duhajkodna is egyet a súlytalanság állapotában, az elsőség öröme már nem járna neki: 1999-ben Silvia Saint és Nick Lang már lezavart egy húsz másodperces jelenetet lebegve (igaz, ők nem mentek el az űrig, hanem egy repülőgép fedélzetén, zuhanórepülés közben létrejött antigravitációs mezőben cseréltek testnedvet).

Remek dolog

És hogy mit szól a privát űrutazásokat szervező holland SpaceXC a 34 éves művésznő jelentkezéséhez? Van Pelt, a vállalat képviselője erre annyit reagált:

sem előnyét nem látjuk, sem hátrányát. Remek dolog, hogy mindenféle iparágból csatlakoznak hozzánk emberek.

Ki tudja, ha a nyitottság ennyire adott, akkor csak idő és gyakorlás kérdése, hogy valakik mégiscsak megcsinálják az első kozmoszpornót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Pikantér

Tovább az oldalra