Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Meztelen művészmodellből ismeretlen internetsztár

A japánra abszurd pózai miatt figyeltek fel az unatkozó netezők, és nyomban megadták neki a 15 perc hírnevet.

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy járnak-kelnek körülöttünk olyan emberek, akik azzal keresnek maguknak egy kis mellékest, hogy a testüket feláldozzák mondjuk egy rajz tanszék oltárán: ruhátlanul heverednek végig egy arra alkalmasított tárgyon, vagy vágják magukat egy kevésbé kényelmes helyzetbe, hogy közben egy tucatnyi szempár vizslassa testük minden apró porcikáját - persze csak azzal a céllal, hogy azt átültessék egy fehér papírlapra ceruzával, tussal vagy ecsettel. A modell ezért a pucér türelemjátékért kisebb összeget kap, a leendő képzőművészek meg egy hús-vér ábrázolnivalót, így mindenki jól jár.

Nem biztos, hogy túl jól járt viszont az az ismeretlen japán fiatalember, aki egy olyan internetes fórumnak esett áldozatul, ami céljául azt tűzte ki, hogy a Google segedelmével bányásszanak elő a webről minél több ilyen művészmodellt. Az ok egyszerű: emberünk olyan pozitúrákat vesz fel a képeken, amik nem embernek valók. De minimum nem könnyű órákon át tartani őket:

Oké, ezek még mindig csak szokatlanabb testhelyzetek az átlagosnál, bár az első fotón a kézben tartott mobiltelefon már jó okkal szolgál egy kiadós fejvakarásra. De ahogy a furcsa fórum felfedezője, a Kotaku.com rámutatott: mégis mit képzeljünk a fejre húzott vödörhöz, a lóbált partfishoz? Ez szinte már mindennek a teteje, ami az értelmezhetőséget illeti:

Csúcsra járatódott a Photoshop-gépezet

Értelmezhetőség ide vagy oda, mint minden, amiben egyedi és hamisítatlan fantáziát lát az internet kegyetlen népe, őt is hamar felkapták a mémlistára. Ma már se szeri, se száma a grafikai újraértelmezéseknek: szerencsétlen modell talán nem is tud róla, de odarakták már klasszikus festményre angyalként, Pókember mellé, sőt, elhajol baseball-labda elől, és repül vadászrepülőgépekkel is.

Mivel senki nem szeretnénk megfosztani ettől a páratlan élménytől, az idegpályákra gyakorolt gangbangtől, íme egy csokorra való, hogy legyen mivel riogatni az ismerősöket:

Még több (vagyis, vigyázat, elképesztően sok!) remix a témában itt található . Csak erős idegzetűeknek, de nekik is úgy, hogy az előttük álló monitornak egy bólintással lehetőleg ne lehessen sérülést okozni. Mi szóltunk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Pikantér

Tovább az oldalra