Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A hurrikán nyomain mutogatta combjait a brazil modell

Nana Gouvea úgy gondolta, hogy a pusztító katasztrófa utáni káosz kiváló lehetőség egy fotósorozatra.

Cudar időket élünk, mindenki ott próbálkozik a sikerességgel, ahol tud. A harminc éves, Manhattanben élő glamúrmodell, Nana Gouvea úgy gondolhatta, pontosan ebben a szellemiségben jár el, ha kihasználja az Egyesült Államok történetének egyik legpusztítóbb katasztrófáját, és ott fotóztatja magát, ahol ez másnak eszébe sem jutna: a szél által lezúzott, víztömeg által megropogtatott New York-i utcákon. A Playboyt is megjárt lány a Sandy nevű szupervihar nyomába szegődött, és ahol más saját, sokezer dolláros kárát lelte, ott ő az örömét. Valahogy így:

Így pózolt Nana Gouvea a hurrikán után
Klikkeljen a többi képért!
Facebook

A nyilvánvalóan kellemes formákkal, de legalább ugyanennyire kevés ésszel megáldott modell a Facebookra feltöltött képein kidőlt fákkal, és az azok alá temetett kocsikkal fotózkodott, persze "megfelelő", szexinek vélt pózba vágva magát, hiszen anélkül mit érne az egész. Az expógombot állítólag a férje nyomogatta.

Az antihősnő akcióba lép

Hihetetlen, de még arra is képes volt, hogy az anyatermészet dühe által megcsonkolt autókra is felkapaszkodjon kövér combot villantani - nem csoda, hogy rövid úton kivívta az internetezők ellenszenvét, igaz, egyúttal azt is elérte, hogy minden jelentősebb bulvárügyi sajtóorgánum beszámoljon az antihősnői tettről. Ha nem érezzük át a szituációt, egyszerűen csak gondoljuk át, mit tennénk, ha egy masszív vihar után azt látnánk, hogy valaki a ház mögötti parkolóban éppen így lép kapcsolatba az autónkkal:

Így pózolt Nana Gouvea a hurrikán után
Klikkeljen a többi képért!
Facebook

Az internet népe is a tettek mezejére lépett, és a kezdeti megvetést követően Photoshop-poénok, újramontázsolt képek garmadájával csináltak hülyét (már ha lehet belőle ennél hülyébbet) a brazilból, további katasztrófa által sújtott, vagy egyéb tragédia utáni helyszíneken ábrázolva őt, süllyedő Titanictól a lángoló Zeppelin léghajóig.

Az eredeti képek mellett ezek közül is közlünk néhányat képgalériánkban, az alábbi átdolgozott fotóra kattintva:

Így pózolt Nana Gouvea a hurrikán után
Klikkeljen a többi képért!
Facebook

Aki további alkotásokat böngészne a témában, az ide kattintson .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

New Yorkban élő szombathelyi mesél a Sandy hurrikánról

Az USA történelmének legnagyobb kiterjedésű szupervihara szó szerint megbénította a keleti partot.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Pikantér

Tovább az oldalra