Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Háttérhatalom, ne permetezd méreggel a magyart!

Demonstrációt tartottak a Petőfi Csarnokban azok, akik szerint gonosz háttérhatalom repülőkből szór vegyszert a lakosságra. Igen. Tényleg.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Unger András

Ennek a mai rendezvénynek a legnagyobb hozadéka, hogy ha így együtt, ennyien vagyunk, akkor soha többet senki nem mondhatja, hogy ez a probléma nem létezik

- nyitotta meg bámulatos érveléssel Virágh Attila főszervező a Petőfi Csarnokba rendezett, egészen szürreális demonstrációt úgy ezerötszáz érdeklődő szempár előtt. Az eseményt az úgynevezett chemtrail ellen rendezték, ami manapság a összeesküvés-elméletek igazi slágere: eszerint egy kormányokon felül álló háttérhatalom repülőgépekből permetezi a lakosságot méreggel, különböző alantas okokból, mint például a népességszabályozás. És ezért látunk kondenzcsíkok helyett gyakran fátyolfelhőként szétterülő alakzatokat az égen. Azt szórják ránk. Szabályozásképp.

Mikroszál a szőlőben

A chemtrail-elméletre természetesen léteznek egyszerű légkörfizikai magyarázatok ( ez a cikk remekül összefoglalja ezeket), de a chemtrail-hívők ezeket egyszerűen nem hajlandóak elfogadni. Attila sem.

Hozott itt egy hölgy az előbb nekem szüretelt szőlőt, amiben mikroszálak találhatók.

Lélektani szempontból különösen izgalmas, hogy bármi, ami beilleszthető a teóriába, azt előszeretettel használják, tekintet nélkül annak tudományosságára, miközben a chemtrailnek ellentmondó, megalapozott tudományos levezetéseket a háttérhatalom taktikájaként fogják fel. És a kör bezárul.

Virágh Attila, szervező
Unger András

Megvédeni Magyarország légterét

Szerinte ma még nincs olyan politikai erő, aki kiállna az ügyük mellett, de

egy eggyel későbbi választáson már nem rúghat majd labdába olyan, akinek egy nem egy központi probléma.

Úgyhogy ha a csilliárdokból gazdálkodó háttérhatalmat nem is tudják megdönteni, Magyarország egéről még kipaterolhatják az ellenséges kondenzcsíkokat.

Érdekes módon Póka László, a devizahitelesek érdekeit védő Nem adom a házamat-mozgalom vezetője is színpadra lépett, persze gyorsan kiderült, miért: bár más irányból ugyan, de ő is sokat birkózott már a háttérhatalom ármánykodásaival. Dinamikus belépője rögtön megadta az alaphangot, így szólt, hogy:

Köszöntöm a bűnügyes kollegákat!

Merthogy ezen a tüntetésen most tényleg bűnöket fognak elkövetni, ma ugyanis ha valaki meg mer kérdőjelezni valamit, az bűn.

Van egy szűk réteg, ami jogot formál arra, hogy helyettünk döntsön. Akár abban, hogy az országunk vagy mi magunk eladósodjunk, akár abban, hogy a földjeinkkel mi legyen, akár abban, hogy az egünket mivel fessék be és mi hulljon ránk.

A háttérhatalom-mantra a katonai szakértőként színpadra szólított, terepmintában érkező Posta Imre narratívájában is központi szerepet töltött be:

Megtudtuk tehát, hogy a chemtrail nem vita tárgya. Majd azt is, hogy ő már 2010-ben feljelentést tett népirtás okán, de egyébként jó ha tudjuk, hogy már a második világháború alatt is

aktívan szórtak.

Továbbá hogy Irakból agymosás után tértek vissza Amerikába a katonák.

Mindeközben derültséget okoz, hogy a háta mögött éppen technikai gondokkal küzdő LED-falra pillantva közli, hogy talán épp a titkosszolgálatok dolgoznak. A minden mögött sötét erőket sejtő narratíva gyakran visszatérő gondolat az összejövetelen, egy későbbi felszólaló szerint például az esemény Facebook-oldalára is szervezetten érkeztek a trollok,

kétségünk ne legyen efelől.

A továbbra is rendetlenkedő technikára vonatkozóan pedig a közönségből volt, aki határozottan súgta oda a mellette állónak, hogy szándékosan zavarják azt.

Pólót is árultak: egy darab ezeröt, kettő csak 2800 forint!
Unger András

Halálesőt permeteznek

A furcsán gondolkodók bulijának már az elején feltűnt a zenész-szerkó a színpadon, akkor az ugrott be, hogy talán ez az egész csak egy koncert fedőrendezvénye. De azt nem gondoltam volna, hogy majd pont a főszervező Virágh Attila zendít rá a rendezvény mottóját ("madarak jönnek, madarak jönnek, halálesőt permeteznek") is adó LGT-klasszikusra a mikrofon mögött. Nem lehet elvitatni a Hibátlan Árukapcsolás címet.

Később jött még újabb két "szakértő", akik már jóval összeszedetlenebbek voltak elődjeiknél, ezért csak a kedvenc részünket emeljük ki Madocsai András mezőgazdásztól: ő látott már két repülőgépet, amik egymással szemben haladtak, és két különböző vastagságú csíkot húztak, pedig csak 200 méter volt köztük. (Találós kérdés: milyen mérőeszközt használhatott ennek megállapítására a szakember?)

Mondjátok el a többieknek, nézzenek fel az égre!

- hangzott végül el a színpadról, mi pedig megijedtünk kicsit. Ugyanis bekapcsolták a koncertteremben az elszívót.

Unger András
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra