Cikkünk nyomán: helyreállt a vízszolgáltatás a szombathelyi magasházban

Három napja írtunk a szombathelyi 14 emeletesről, ahol ezen a héten csak csordogált Vízhiány, elzárt vízcsap, felháborodott lakók - Történet a szombathelyi 14 emeletesből 2021. December 09. 12:10 a víz a felső emeleti vízcsapokból, a földszinten juthattak vízhez a lakók, de azt sem mindig. Egy felújítási munka miatt négy órás vízszolgáltatási szünetről értesítették a lakókat, ami azonban napokra nyúlt.

Megírtuk, megkérdeztük, ma pedig jelzést kaptunk egyik olvasónktól, aki azt írja: „A szombathelyi magasház vízellátásáról közölt cikkük nagyot lendített az ügyön. Szombat reggel helyreállt a normális állapot.” - Ha közünk volt hozzá, örülünk – szeretnénk hinni –, de, ha nem, akkor is. Mert minden jó, ha a vége jó, hogy ilyen közhelyesek legyünk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem