Kíváncsiak voltunk, hogyan töltik olvasóink a második Covid-húsvétot, itt vannak a válaszok

A húsvéti szokásokat kevesen hagyják ki. Szavazásunk eredménye.

Akárhogyan nézzük, tombol a járvány, mára 8673 új fertőzöttet találtak Ma sem tűnik jobbnak: 8673 új fertőzöttet találtak, és meghalt 242 beteg 2021. April 03. 09:22 , közel 250 ezren hordozzák most magukban a koronavírust hazánkban. A négy napos húsvéti hétvégén is folytatják Ne lepődjünk meg, ha csörög a telefon - Húsvétra is oszthatnak be oltásra várókat a háziorvosok 2021. April 02. 12:00 az oltásokat, kollégánk nagypénteken reggel kapta meg Így kaptam meg az orosz vakcinát nagypéntek reggelén a szombathelyi kórházban 2021. April 02. 11:20 az orosz vakcina első adagját.

A kissé hűvösebb idő ellenére azonban tavasz van, nagyszombat, itt a húsvét, biztosak voltunk benne, hogy a járvány nem törli el ezt az ünnepet. Már tavaly is korlátozások között ünnepelhettünk, azóta kialakult az emberekben a járványrutin, kíváncsiak voltunk, hogy olvasóink hogyan töltik az idei húsvétot. Ezért szavazást indítottunk Ön hogyan tölti a második Covid-húsvétot? 2021. April 01. 07:05 , amit már le is zártunk, és most megmutatjuk az eredményeket.

Ahogyan számítani lehetett rá,

 • olvasóink többsége (55 százalék) otthon tölti az ünnepet, azoknak a társaságában, akikkel együtt él. És amit lehet, megtartanak a húsvéti szokásokból.
 • Szavazóink 16 százaléka ennél is visszafogottabb, otthon marad, és nem tartja meg a húsvéti szokásokat sem.
 • 15 százalék megy el kisebb társaságba, vagy fogadja otthon a rokonokat. barátokat,
 • 12 százalék pedig úgy tesz, mintha nem lenne járvány, és így tölti a húsvétot is.
 • Egy százalék utazik el az ünnepekre,
 • és csupán egy százalék választja a nagyobb baráti, rokoni társaságot.
 • Mi pedig Covid-mentes, boldog húsvétot kívánunk mindenkinek!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Covid 19