Csak 24-szeres áron vehet gázt a gödi önkormányzat

20 millió forint helyett 500 milliót kell fizetniük egy évre a gázért.

"Ne felejtsük: ezt az árat is az átlagember adójából kell majd megfizetni, hisz az intézményeinknek működnie kell" - írta Facebook-posztjában Balogh Csaba, Göd polgármestere.

A város korábbi gézszerződése alapján két év alatt 40 millió forintot kellett fizetniük az önkormányzati intézmények gázellátására. A szerződés azonban lejár, az új ajánlat a korábbi gázár 24-szeresét tartalmazza. Így az önkormányzatnak 20 millió forint helyett 500 milliót kell fizetnie egy évre a gázért.

A polgármester hozzátette, az áremelkedés a lakosságra nem vonatkozik, de az intézményeknek működniük kell. Az áremelkedés csődhelyzetbe sodorta a várost - írja. Hozzáteszi: "mindeközben a kormány döntéshozói meg sem érzik a problémát."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet