Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Kőszegen is van egy csőrös iskolabusz, tiszta Amerika

A tulajdonos gyerekeket fuvaroz vele, most éppen játszóházban voltak.

Tavaly áprilisban csodálkozott rá Tiszta Amerika, csőrös iskolabusz járja Szombathely utcáit 2019. April 05. 10:30 kollégánk egy amerikai stílusú, csőrös iskolabuszra. Kiderült, hogy az a busz a Hit Gyülekezete tulajdona, sokat parkol a Muskátli utcában, az egyház épületének parkolójában.

A Hit Gyülekezetének csőrös iskolabusza Szombathelyen, tavaly áprilisban
Tánczos Mihály

Most a Facebookon osztott meg pár képet egy hasonló buszról György István Péter.

Amerikai iskolabusz Kőszegen
A kőszegi iskolabusz
Forrás: Facebook / István Péter György

"Már-már arra gondoltunk, hogy a Vasi Volán tért át kisebb méretű buszokra, amikor a Béke téren parkoló School Bus feliratot megláttuk az ugyan nem új, de tetszetős külsejű iskolabuszon. Tóth Péter tulajdonos készségesen tájékoztatott bennünket, hogy a képen látható busz elsősorban Kőszegen üzemel és szó sincs arról, hogy Szombathely tömegközlekedését elősegítő buszt látunk parkolni a Gothard kastély előtti közterületen. Arról is meggyőződhettünk, hogy a busz kifogástalanul indul és a parkot megkerülve Kőszeg irányába méltóságteljesen távozik" - írta a posztban.

Amerikai iskolabusz Kőszegen
A kőszegi iskolabusz
Forrás: Facebook / István Péter György

Azt is megtudtuk, hogy Tóth Péter sokszor visz gyerekeket Szabó-hegyi kirándulásra, és hogy most éppen játszóházban voltak. Kőszeg főteréről indultak és oda is tértek vissza.

Amerikai iskolabusz Kőszegen
A busz mellett Tóth Péter tulajdonos
Forrás: Facebook / István Péter György

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem