Kőszegen is van egy csőrös iskolabusz, tiszta Amerika

A tulajdonos gyerekeket fuvaroz vele, most éppen játszóházban voltak.

Tavaly áprilisban csodálkozott rá Tiszta Amerika, csőrös iskolabusz járja Szombathely utcáit 2019. April 05. 10:30 kollégánk egy amerikai stílusú, csőrös iskolabuszra. Kiderült, hogy az a busz a Hit Gyülekezete tulajdona, sokat parkol a Muskátli utcában, az egyház épületének parkolójában.

A Hit Gyülekezetének csőrös iskolabusza Szombathelyen, tavaly áprilisban
Tánczos Mihály

Most a Facebookon osztott meg pár képet egy hasonló buszról György István Péter.

Amerikai iskolabusz Kőszegen
A kőszegi iskolabusz
Forrás: Facebook / István Péter György

"Már-már arra gondoltunk, hogy a Vasi Volán tért át kisebb méretű buszokra, amikor a Béke téren parkoló School Bus feliratot megláttuk az ugyan nem új, de tetszetős külsejű iskolabuszon. Tóth Péter tulajdonos készségesen tájékoztatott bennünket, hogy a képen látható busz elsősorban Kőszegen üzemel és szó sincs arról, hogy Szombathely tömegközlekedését elősegítő buszt látunk parkolni a Gothard kastély előtti közterületen. Arról is meggyőződhettünk, hogy a busz kifogástalanul indul és a parkot megkerülve Kőszeg irányába méltóságteljesen távozik" - írta a posztban.

Amerikai iskolabusz Kőszegen
A kőszegi iskolabusz
Forrás: Facebook / István Péter György

Azt is megtudtuk, hogy Tóth Péter sokszor visz gyerekeket Szabó-hegyi kirándulásra, és hogy most éppen játszóházban voltak. Kőszeg főteréről indultak és oda is tértek vissza.

Amerikai iskolabusz Kőszegen
A busz mellett Tóth Péter tulajdonos
Forrás: Facebook / István Péter György
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem