Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Van egy jó sztorija a szülésről vagy a születésről? Czukor Balázs és a WSSZ várja élményeit

Itt a felhívás! Záros a határidő, úgyhogy ha szeretne részt venni ebben a közösségi színházi játékban, és szombathelyi, kattintson!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Weöres Sándor Színház a 2018-2019-es évadban szeretne egy olyan előadást létrehozni, amely a szülés és a születés témáját dolgozza fel. Az előadás a szombathelyi polgárok elmesélései alapján és részvételével készülne. A darabot Czukor Balázs és Surányi Nóra állítja majd színpadra. A felhívásuk pedig így szól:

Czukor Balázs Hamletet rendez
Mészáros Zsolt
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ha úgy érzi, hogy szívesen részt venne egy előadás létrehozásában azzal, hogy elmesélné szüléssel vagy születéssel kapcsolatos élményét az alkotóknak, és/vagy azt is vállalná, hogy részt vegyen az előadás próbáin, hogy személyesen, közönség előtt is elmesélje azt, kérjük jelentkezzen május 17-ig a színház titkárságán, vagy ezen az email-címen: titkarsag@wssz.hu.

Felhívás! Ötletgyűlde - közösségi színház

A Weöres Sándor Színház a 2018-2019-es évadban szeretne egy olyan előadást létrehozni, amely a szülés és a születés témáját dolgozza fel. Az előadás a...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés