Dél körül állnak helyre a Telekom Vas megyei szolgáltatásai - frissített

Két helyen is kábelhiba van.

Ahogy arról lapunk is beszámolt Zavarok a Telekom-szolgáltatásokban 2020. July 20. 09:57 , hétfőn reggel Szombathelyen és környékén komoly zavarok jelentkeztek a Magyar Telekom szolgáltatásaiban.

Mind a mobil, mind a földi telefonvonalak „behaltak”, ami jelentős fennakadásokat okozott mind a céges, mind a magánjellegű kommunikációkan.

Lapunk a műszaki probléma okairól és annak hosszáról kérdezte a céget.

A Magyar Telekom Vállalati kommunikációs igazgatósága fél 11-kor az alábbi választ küldte szerkesztőségünknek.

"Két különböző helyszínen, egymáshoz közeli, de eltérő időpontban bekövetkezett kábelhiba miatt Szombathelyen és környékén reggel óta szünetelnek a vezetékes és mobilszolgáltatások a Telekom hálózatán. A műszaki hiba elhárítását a Magyar Telekom nagy erőkkel megkezdte, a hiba elhárításáig ügyfeleink szíves türelmét és megértését kérjük! A szolgáltatások várhatóan 2 órán belül újra elérhetőek lesznek."

Ezek szerint a déli órákban indul majd újra a rendszer.

Frissítés:

A cég 11 órakor arról tájékoztatta lapunkat, hogy " a szolgáltatás teljesen helyreállt Szombathelyen és környékén".

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech