Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Olyan szenzációs bejelentést tett Csepreg volt alpolgármestere, hogy még az élő adás hangja is tönkre ment

Soha nem látott iratok láttak napvilágot, többek között Csepreg polgármesterével kapcsolatban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Dénes József, Csepreg nemrégiben menesztett alpolgármestere reggel Facebook.oldalán tette közzé, hogy július 20-án délután két órakor szenzációs bejelentést fog tenni.

Dénes József bejelentése
facebook
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A volt alpolgármester leváltásának botrányáról július elején mi is írtunk, Leváltották Csepreg alpolgármesterét, aki közben fegyelmit indított a polgármester ellen July 09. 16:55 s azt hittük, most ezzel kapcsolatban derülnek ki újabb szaftos részletek.

A sajtó hű szolgáiként mohón rá is vetettük magunkat a gumicsontra, és még a helyszíni bejelentkezésünket is azzal indítottuk, hogy feltehetően izgalmas részleteket hallhatunk a volt alpolgármestertől.

Mintha a sors szólt volna közbe, hogy megakadályozzon egy anomáliát.

Az esemény felkonferálásában élő adásban "Szenzációs bejelentés" Csepreg nemrég leváltott alpolgármesterétől July 20. 14:00 igyekeztem összegezni, miről szólt Dénes József, Balogh László, csepregi jegyző és Horváth Zoltán, csepregi polgármester hármasának viszálya. Egy technikai baki miatt azonban ebből semmit nem lehet érteni, de mint utólag kiderült, tökmindegy, mivel egyáltalán nem erről szólt a bejelentés.

Velünk és a megyei napilap újságírójával együtt összesen két Vas megyei sajtót sikerült a szenzáció hívószóval kicsalogatni a csepregi városháza elé, ahol a következők derültek ki:

 • Dénes József a Nádasdy-levéltár munkatársától kapott e-mailt, melyben eddig ismeretlen csepregi vonatkozású történelmi feljegyzések szerepelnek.
 • A volt alpolgármester arra is kitért, hogy pár helyen hibás volt Csepreg címere, ám ezeket az ő közbenjárásának hála már kijavították.
 • Az egyik szenzációs felfedezés: A polgármesternek és a városbírónak szánt városvezetési instrukciók kerültek elő, melyeket Gróf Nádasdy Ferenc, vagy Pál (ez pontosan nem derül ki) maga címzett.
 • A másik felfedezés: 1668-ban Csepreg teljesen leégett, ám erről eddig a történészek sem tudtak.
 • Mivel nézőink és olvasóink is ki voltak éhezve a szenzációra, a bejelentést követően megpróbáltunk kérdéseket feltenni Dénes Józsefnek a leváltásával kapcsolatban, ám ő diplomatikusan megkért minket, hogy erről egy másik időpontban beszéljünk.

  Dénes József, Csepreg volt alpolgármestere
  Horváth G. Martin

  Csepreg volt alpolgármestere egyébként belengette, hogy sorozatot kíván indítani a város történelmi és közéleti áttekintéséből.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Kapcsolódó cikkeink

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  Közélet

  Hirdetés