Diáknapok 2008: tűzoltósdi és olajbirkó

Valahol nosztalgikusba hajlik azt kimondani, hogy bédéeff, mint azt, hogy SEK diáknapok, de hát ez van. Elkezdődött, fotóztunk párat.

A szerdai nappal mi is bekapcsolódtunk a szeszgőzös vérkeringésbe, első galériánkban rögtön itt a nap délelőttje, amikor az arra vállalkozó csapattagok magukra öltöttek tűzoltóruhát, sisakot és a légzőkészüléket, majd teljes harci díszben kellett (volna) letarolni a tekebábukat egy tűzoltótömlő elgurításával. Ezt követte az eddigi legnépszerűbb programpont, a déli ingyen ebéd, ahol a "kajaaaaa" felkiáltás mindenkiből előhozta az ősi túlélési ösztönöket. Fotósunk azt mondja, fincsi volt. Klikkelj a fotóra a képi érzékeltetésért!

Diáknapok 2008.05.07.
Nézd meg galériánkat az olajbirkózásról!
szundi

Délután már nagyobb iramban indultak be a történések, s az is kiderült, hogy a grátiszkaját letaszította a látogatottsági toplista tetejéről az olajbirkózás. Nem véletlenül, hiszen olajjal bekent bikinis csajok és fürdőgatyás urak feszültek egymásnak a felfújható medencében. "Tépd le a melltartóját, vagy ha nem tudod, akkor a sajátodat!", "Mutasd meg neki, légy férfi!" - és hasonló bekiabálásokkal bíztatták a küzdő amazonokat a kívülállók, a zsűri pedig elmondta a szabályzatot, miszerint nem ér fojtogatni és mellszőrzetet tépni - utóbbi szerencsére csak a férfiakra vonatkozott.

Végül a zsűri meghozta döntését látványra és nemiszervekre való tekintettel, de hogy ki nyert, azt már nem tudjuk, mivel mi az olajos lányokat követtük a fényképezőgéppel.

Ennyivel persze még nem érjük be, úgyhogy térjetek vissza a következő napokban is, addig pedig kémleljétek az előző évek diáknapos beszámolóit ide kattintva!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Diáknapok 2008