SEK, sör, Sugarloaf

A diáknapok szerdáján nem csak délután vadásztunk a lencsénkkel, de az este egyes pillanatait is átnyújtottuk az örökkévalóságnak. Vigyázat, fotógaléria!

A SEK diáknapok szerdájáról már lehoztunk ugyan egy csokornyi fotót Diáknapok 2008: tűzoltósdi és olajbirkó 2008. May 08. 12:15 , a banzáj itt nem állt meg: este a főépület mögötti udvaron egy bizonyos energiaital táncoslányai tekergőztek a színpadon néhány izomtibor kíséretében, de ez a program körülbelül annyira illett ide, mint Drakula a gyóntatószékbe. A megújult klubban eközben már beindult a karaokéműsor, persze nem hazudtolta meg magát a közízlés, mert hiába lehetett volna megidézni az alapraszta Bob Marleyt, esetleg piedesztálra helyezni a bennünk rejlő Dave Gahant, az önjelölt mikrofonisták jobb szerették azt üvölteni, hogy

nem engedlek, lóf..sz a seggedbe

.

Nem bírtuk sokáig, ahogyan a kinti színpadra álló Sugarloaf érdektelen, minden izgalmat nélkülöző zenéjét sem, de azért itt is megfordultunk fényképezőgépünkkel. És a Romkertben is. Mazsolázzatok!

Diáknapok 2008.05.08.
Diáknapok 2008.05.08.
szundi
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Diáknapok 2008